Autožárovka Recenze Compass Blue P21W Ba15s

Recenze Compass Blue P21W Ba15s

Žárovka je vhodná pro všechny druhy světlometů. Žárovka je vyrobena z modrého skla - modrobílá barva světla, vytváří xenonový efekt. Vhodné zejména do světel pro denní svícení.

AllRoad_Traveler15. srpna 2025

Svítí bíle. Cena

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Svítí pěkně do bílá v podstatě jediná náhrada za žárovky PIA .Dobra náhrada za LED žárovky u aut kde je moc citlivá kontrola funkčnosti světel .

Vydrž u žárovek je menší než u klasických žárovek čirych.Alespon moje zkušenost .

roman.liptak26. června 2024

Pěkné bílomodré světlo

Když sem je koupil poprvé vydržely tak půl roku.Když sem je koupil podruhé tak jedna praskla hned po montáži,druhá po týdnu a třetí vydržela měsíc.Autem to rozhodně není.Mám auto jako nové,pár let staré.Takže za mě nedoporučuju.Lepší připlatit a koupit ledky.

ales.sokoll27. března 2024

Výborně svítí.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

bělejší světlo než u klasicé žárovky

vlákno praskne po 14ti dnech modrý povrch se zakalí a po týdnu až nesvítí do bíla ale zase do žluta

Žárovka naprosto k ničemu! Nedoporučuji kupovat! Vyměnil jsem je v Audi A4 2006 v denním svícení za obyčejné žárovky, co tam byly původně, a obě tyto nové modré žárovky do 3 týdnů praskly a zakalil se jejich povrch. Býlý nádech světla zmizel po týdnu. Dal jsem tam zpět původní obyčejné žárovky, co tam jsou roky, a je pokoj. Tohle už nikdy nechci.

Registrovaný uživatel10. května 2020

žárovky vydržely v autě měsíc nejdříve se "zakalilo" sklo, pak obě žárovky praskly den po sobě

Toto je doplnění mé předchozí recenze, kde jsem žárovky chválil. To bylo asi týden před tím, než obě praskly. Nejdříve se na obou žárovkách objevilo podivné zakalení baňky, pak mi praskla jedna a hned druhý den ta druhá. Barva světla šla před prasknutím postupně do žluté. Klasické žárovky mi v autě nepraskaly. Tyhle vydržely měsíc. Nekvalitní výrobek. TAKŽE NEKUPOVAT!