Kanystr Recenze Compass 91509 nálevka ke kanystru

Recenze Compass 91509 nálevka ke kanystru

Compass 91509 je nálevka ke kovovému kanystru. Je určena pro všechny kanystry na pohonné hmoty. Díky nálevce snadno doplníte nádrž na svých cestách.

Václav Brzoň29. listopadu 2022

Nepasuje na kanystry,neuvěřitelně šílené zpracování

Hodil jsem to do železného šrotu,reklamace a s tím spojené nervy mi za 240 kč nestojí

Registrovaný uživatel7. června 2022

Objednávka byla stornována

Registrovaný uživatel9. května 2022

Gumové těsnění je příliš tlusté, nálevka se nedá ke kanystru připojit, pouze po odstranění těsnění. Pak to ale teče ...

Když si předělám těsnění, tak předpokládám, že bude vše v pohodě. Gumové těsnění je příliš tlusté. Dám ho tak na týden do lisu a pak uvidíme. Pokud to nepomůže, tak budu muset najít nějaké jiné těsnění, které bude dostatečně tenké, aby mi umožnilo nálevku připojit ke kanystru.

Registrovaný uživatel3. května 2022

Bez velké úpravy ho nelze nasadit na kanystr

Registrovaný uživatel19. března 2022

Čínský zmetek. Nejde normálně nasadit na kanystr. Nasadit se dá pouze, když se odstraní těsnění, ale to pravděpodobně poteče tekutina kolem. Budu muset sehnat nějaké tenoučké těsnění.

Nekupovat, nefunkční

Registrovaný uživatel14. října 2021