Funguje na co má
Musel sem vystřihnout otvory na zámky pásů, psa vozím v postroji

Funguje na co má
Musel sem vystřihnout otvory na zámky pásů, psa vozím v postroji
Plní základní ochrannou funkci
Poutka na opěrky jsou dlouhá, hodily by se tam přezky na úpravu jejich délky.
Materiál je příliš tenký, měla by být použita nepropustná silná batohovina.
vydrzela20vterin
Materiál nic moc.
Pouze v tom, že prezentuje co má řidič se psem zapotřebí pro jízdu. Jaká je kvalita výrobku a jak skutečně poslouží to se zjistí až po zakoupení a použití v autě. Jediné co je na výrobku v normě, jsou jeho rozměry. To je, ale dost málo, že.
Materiál je naprosto nevyhovující pro účel použití, je nepřiměřeně tenký a neodolný vůči psím drápkům. Po nepatrné zátěži se ihned trhá. Pro umístění na zadních sedadlech jej nelze vytvarovat do potřebné pozice a nedrží formu. Jedině je asi tak nejlepší tento výrobek umístit jako (byť ne zcela vyhovující) podložku pod jinou, odolnější a kvalitnější deku, která je pak již ve styku se psem.
Vyhozené peníze, ztráta času s nákupem a zlobení se při jejím umísťování do auta. Již při vybalení výrobku jsem byla překvapena tím, co jsem vybalila a další postup, mě to jen potvrdil. Nakonec, co očekávat od věci za tuto cenu. Vyhodit a znovu si uvědomit, že .... nejsem tak bohatá, abych si mohla dovolit kupovat levné věci.
praktičnost
Vyhovující.
Rychlá doprava, deka sedí skvěle, vše ok!
Jednou použita a hned poutka utrhana a i na sedačce se roztrhl.Je z netkané textilie jediné pro miniaturní pejsky bez drabků.
Nekvalitní materiál. Ihned po prvním použití se to začalo trhat. Vyhozené peníze.
Univerzální velikost do každého auta
Cena
Materiál, vozím vlčáka a nejdou z přehozu vyklepat chlupy
okamžitě se rozpadla. Na deku jsem dala pelechy, ani to nepomohlo
je to krám
k ničemu