Držák kuchyňských utěrek Recenze Compactor Bestlock držák na kuchyňské role stříbrný

Recenze Compactor Bestlock držák na kuchyňské role stříbrný

Chybí vám v kuchyni úložný prostor, ale máte krásný obklad a nechcete riskovat jeho poničení vrtačkou či lepidlem? Pak je pro vás kuchyňská polička Compactor s patentovaným systémem Bestlock ideálním řešením. Bez použití kapky lepidla, vrtačky i jiného nářadí, ji snadno připevníte na jakýkoli hladký neporézní povrch.Praktickou výhodou je odkládací plocha, jež poslouží pro uložení kořenek nebo…

Registrovaný uživatel12. února 2023

Vzhled a pevnost materiálu.

Pokud to nelepite na kachličky nebo sklo, tak nekupujte. Nikde nedrží jinde, když chcete nalepit gumu na samolepící savce na skříňku dřevěnou, máte smůlu. Musela jsem lepicí celou část oddělat a dát klasické háčky. Pak drží. Ale oddělat to byla fuška.

Doporučuji pouze na kachličky nebo sklo.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

vůbec na obkladech nedrží

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Nedrží!!!

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

upevnění bez vrtání

nedrží na zádové stěně kuchyně.

výrobek super, ale pro mne bohužel špatný. Dávali jsme oboustrannou pásku a dobrý,

Registrovaný uživatel5. července 2021

Dostatek prostoru i na větší role a kdykoliv je možno jej přemístit

Registrovaný uživatel30. března 2021

Dobrý den. Vůbec nedrží na hladké, odmaštěné štěně. Nedoporučuji. Už nám několikrát spadl.