kempingová židle Recenze Coleman Sling Chair

Recenze Coleman Sling Chair

Lehké a velmi pohodlné skládací křeslo s vysokou zádovou opěrkou. Pomůže vám přenést pohodlí domova do kempu, k vodě i kamkoliv jinam. Lze jej snadno transportovat v obalu, s popruhem přes rameno.

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Celkem těžká

Fajn židle do kempu

Varianta šedá
Registrovaný uživatel19. dubna 2023

stabilita při dosedu, pohodlná výška opěradla, kvalita provedení, skladovatelná, lehkost a promyšlenost díky obalu při přenášení

přepravní obal židle mohl být širší - formát na přesně složenou židli. Zadní strana židle má šmouhy od bílé zdi, přestože byla odeslána v obalu.

značka Coleman nezklame.

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Dobrý posezení

Spoje nic moc.

Registrovaný uživatel4. ledna 2021

Komfortní sezení, vyšší opěrka vyhovuje

roman.7621. července 2020

Opravdu velmi pohodlné sezení. Jeden z nejpevnějších výrobků jaké jsem před koupí vyzkoušel. Kvalitní a pevná látka potahu.

V kempu musím židli zamykat do střešního nosiče na autě, aby mi ji neukradli.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2018

Na skládací a kempingovou židli opravdu velice pohodné a stabilní sezení. Látka je pevná a příjemná. Hliníková kostra židle je lehká a pevná. Pro mne skvěle zvolený sklon opěradla.

Transportní obal by mohl být o trošku širší. Látkový potah je třeba pečlivě při skládání židle zakládat, aby se židle do obalu vešla a i pak je to na těsno. Daň za pohodlné sezení je výška židle po složení, kdy se složená židle do kufru kombíku nevejde. Proto je převážím ve střešním boxu s dalšími věcmi, člověk aspoň nemusí překopávat kufr.

Výrobek jsem měl možnost vyzkoušet v kamenném obchodě. V této kategorii jsem na nic pohodlnějšího a stabilnějšího nenarazil.