pohodlná - vysoká záda

pohodlná - vysoká záda
Pohodlná, skladná
Celkem těžká
Fajn židle do kempu
stabilita při dosedu, pohodlná výška opěradla, kvalita provedení, skladovatelná, lehkost a promyšlenost díky obalu při přenášení
přepravní obal židle mohl být širší - formát na přesně složenou židli.
Zadní strana židle má šmouhy od bílé zdi, přestože byla odeslána v obalu.
značka Coleman nezklame.
Dobrý posezení
Spoje nic moc.
Komfortní sezení, vyšší opěrka vyhovuje
Opravdu velmi pohodlné sezení. Jeden z nejpevnějších výrobků jaké jsem před koupí vyzkoušel. Kvalitní a pevná látka potahu.
V kempu musím židli zamykat do střešního nosiče na autě, aby mi ji neukradli.
Na skládací a kempingovou židli opravdu velice pohodné a stabilní sezení. Látka je pevná a příjemná. Hliníková kostra židle je lehká a pevná. Pro mne skvěle zvolený sklon opěradla.
Transportní obal by mohl být o trošku širší. Látkový potah je třeba pečlivě při skládání židle zakládat, aby se židle do obalu vešla a i pak je to na těsno. Daň za pohodlné sezení je výška židle po složení, kdy se složená židle do kufru kombíku nevejde. Proto je převážím ve střešním boxu s dalšími věcmi, člověk aspoň nemusí překopávat kufr.
Výrobek jsem měl možnost vyzkoušet v kamenném obchodě. V této kategorii jsem na nic pohodlnějšího a stabilnějšího nenarazil.