Stan Recenze Coleman Rocky Mountain 5 Plus

Recenze Coleman Rocky Mountain 5 Plus

Prémiový rodinný stan pro 5 osob s prostornou halou a praktickou stříškou, kryjící vchod do stanu při dešti. Disponuje technologií zatmavených ložnic BlackOut Bedroom (zabraňuje pronikání denního světla a odráží teplo) a vyvýšenou podlážkou s bezbarierovým vstupem ve vchodu. Maximálně odolná podlážka z polyethylenu je doplněná tropikem s vodním sloupcem 4500 mm, takže se nemusíte obávat ani…

Registrovaný uživatel24. května 2022

Zatím jsem jenom složil na zahradě. Jistota že nebude chybět nějaký komponent. Věřím že budu spokojen, děti se moc těší.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Parádní, žádné zápory....

Registrovaný uživatel23. srpna 2020

Super stan, manžel má 185 cm a v předsíni výška bez problému. Ložnice tmavá, nemá chybu, opravdu to dělá strašně moc, máme menší stan se světlou ložnici, ale tahle tmavá je vynikající!!! Koupila bych si ho znovu.

Super stan, bez problému jsme ho postavili a složili

jandrahos30. července 2020

Velký stan s komfortním vstupem, zatemněnou ložnicí, stříškou, celoplošnou podlahou a spoustou kapes. Stavba i demontáž je geniálně jednoduchá.

Ono se časem něco najde.

Po dvou stanováních jsem spokojen a neměnil bych.

anitasimonova823. července 2020

Veľký priestranný priestor.

Registrovaný uživatel7. října 2019

Zpracování Prostornost Zatemněná ložnice Dost přihrádek a úložného prostoru.

Chybí mi ventilace ložnice. Třeba zadní okno na zip. Dělení ložnice je pouze na pár očkách na zavěšení. Mohlo být po celém obvodě na zip.

Stan jsme použili zatím pouze 2x takže mám jen první dojmy. Celkově je až na pár drobností perfektní a splnil naše očekáváni. Na svou velikost a prostornost mě překvapila vcelku snadné postavení i sbalení.

Registrovaný uživatel18. července 2019

Vymakaný stan do posledního detailu. Za naši rodinu maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel27. června 2019

+Hodně prostoru pro čtyřčlennou rodinu. +Zatmavené ložnice jsou velmi příjemné. +Ve dvou lidech postaven za 20 min (napodruhé, příště to snad půjde ještě rychleji). Sbalit jde bez problémů i v jednom člověku.

-Málo větracích otvorů, větrání je nedostatečné hlavně s uzavřenými ložnicemi. -Spodní zip u vchodu se obtížně zapíná.

Celkově spokojenost, zatmavené ložnice jsou super, vyšší cena oproti zatmaveným stanům z Dacathlonu odpovídá kvalitnějšímu a praktičtějšímu provedení. Jen větrání bych si představoval lepší.