Stan Recenze Coleman Oak Canyon 6

Recenze Coleman Oak Canyon 6

Prémiový rodinný stan s robustní ocelovou konstrukcí a praktickou stříškou, kryjící vchod do stanu. Disponuje technologií BlackOut Bedroom, pohlcující až 99 % světla. Maximálně odolná podlážka z polyethylenu je doplněná tropikem s vodním sloupcem 4500 mm, takže se nemusíte obávat ani silného deště. Speciální úprava vnějšího stanu UV Guard zabraňuje degradaci tkaniny vlivem slunečního záření.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

prostorný, snadné rozložení a složení

při prvním dešti zatékalo na 4 místech - špatně provedené švy... stan je na reklamaci...

Registrovaný uživatel7. září 2021

opravdu velký a prostorný

vchody nejdou rozepnout na jeden zip společně se síťkou proti hmyzu, nejdřív se musí rozepnout síťka a pak tropiko, možná by bylo lepší zabalit stan do dvou tašek, tyče extra taška, celé dohromady je těžký

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

prostorný, 3 ložnice z toho 2 propojené na zip (super) snadná stavba

chybí možnost pověsit více kapes, není kam

za nás super, přežil i kroupy a vše je v pohodě, jsme spokojený :)

jana.cvekova22. července 2020

Pořídili jsme si stan pro letošní dovolenou, zatím použito jednou, počasí jsme měli spíše deštivé. Ve stanu nikde ani kapka, super prostor pro posezení i uložení věcí, super ložnice - zatemněná, ráno spíte déle. Jakmile vysvitne sluníčko, rychle schne. Koupili jsme v akci včetně přístřešku před stan, což velmi doporučuji hlavně při dešti - neprší vám dovnitř a přikoupili jsme ještě podlážku před stan, nenosíte si tak nečistoty dovnitř. Stan této značky doporučuji!

Registrovaný uživatel3. srpna 2019

Skvělý prostorný stan