Stan Recenze Coleman Oak Canyon 4

Recenze Coleman Oak Canyon 4

Prémiový rodinný stan s robustní ocelovou konstrukcí a praktickou stříškou, kryjící vchod do stanu. Disponuje patentovanou technologií zatmavených ložnic BlackOut Bedroom (zabraňuje pronikání denního světla a odráží teplo) a velkým panoramatickým oknem v hale.

klementova.julie3. září 2025

Prostorné Dá se dobře vyvětrat Dá se přistavit k bočním dveřím Forda Transit Custom (ke kufru jsme nezkoušeli)

Nemá to úložné vnitřní kapsy, ale neberu to jako zápor. Nedá se postavitv jednom. Máme samé dobré zkušenosti, ale zatím jsme netestovali za deště.

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

Prostornost (výška) Tmavá ložnice (dark bedroom) Vchod i ze strany Stříška před hlavním vchodem

Přední tyčka pro stříšku moc nevydrží

Už je náš druhý kus tohoto stanu. Vydržel 5 let intenzivního používání.

Registrovaný uživatel19. června 2022

S produkty společnosti Coleman mám dlouholeté zkušenosti. Můj první stan pro 3 osoby, který mám již více než 24let už přestačil velikostí stačit. Vybíral jsem produk pro větší rodinu. Máme rádi na spaní tmu a tak byl tento stan první volba.

Zatím v pohodě.

Registrovaný uživatel2. října 2021

Coleman, k tomu není co dodat :)2

Registrovaný uživatel29. září 2021

Velikost, zpracování

Značkový stan za dobrou cenu

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Dělo super stavěni rychle konstrukce pevná

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Pevná konstrukce, poměrně lehké stavení, Black out předsíň k nezaplacení.

Registrovaný uživatel13. srpna 2020

velice prostorný pro 4 plus jsou zatmavené ložnice, možnost odepnutí přepážky, poté vznikne jedna velká rychlé složení i rozložení

dvě tyče jsou pevné, ale dvě velmi tenké hned první den používáni praskla přední tyč, aniž by byl vítr..... při reklamaci chtěli odeslat celý stan,hmotnost stanu je cca 20kg, tudíž velmi nepraktické

až na prasklou tyč jsme byli zatím spokojeni

Registrovaný uživatel18. července 2019

Rychle postavený, logicky barevný návod, prostorný, prakticky, skvělé že se dají spojit ložnice v jeden prostor

Perfektní rodinný stan