Super tvar a design. Výborná ergonomie. Dobrá cena.

Super tvar a design. Výborná ergonomie. Dobrá cena.
Špičkový nůž na takové to domácí žvýkání. Díky nerezové variantě prakticky bezůdržbový a na rozdíl od nerezových nočníkovek typu 440 i drží ostří.
Velikost a váha tak akorát.
Trochu subtilnější rukojeť (a to mám malé ruce).
Dobrý model, chtělo by to i nerezovou variantu.
Robustní, vyvážený a dobře padnoucí do ruky. Věřím, že i odolný.
Vynikající pomocník a pracant do přírody.
Idealny pomocnik na vsetko.
Vyborne sa drzi, puzdro je fantasticke.
Odporucam
Ajánlott mindenképp a kollekcióba
Ár érték arányban verhetetlen, kb mindenre is elég az SRK.
Great product, price/value winner.
super uchop, odolny i na házení
Poměr cena kvalita
Dobře nabroušený už z výroby
Ostří z výroby ošetřeno lubrikantem
Chybí adaptér na molle (např u Gerber Strong arm)
Za ty peníze zatím dobrý nůž. Jsou hezčí, kvalitnější, ale za ty peníze mě nebude mrzet jej pořádně zapřáhnout.
Venku jsem ho ještě nepoužil, ze zpracování a celkového provedení jsem ale nadšený. Věřím, že ostří vydrží vše, co je vidět na dostupných videích.
Pro větší ruku by byla vhodnější trochu robustnější rukojeť. Ale půjde jen o zvyk.
Top kudla která za minimum peněz udělá maximum a fakt snese i nesmyslný zacházení.
Zatím nemohu hodnotit, mám ho krátce, ale oproti jiným podobným nožům, je lehký, vyvážený a dobře se drží. Ostří je velmi ostré.
Velká černá kudla, rukojeť dobře sedí v ruce, parádní futrál!
Záštita rukojeti by mohla být z odolnějšího materiálu
Výborný nůž s za výbornou cenu.
pádný, přiměřeně dlouhý, příjemné držení
Solidně a prakticky zpracovaný nůž do přírody, použitelný i na občasné házení do měkkého. Velice ostrý od výroby.
Výkon / Cena
Kvalitní zpracování. Špičková ocel.
jednoduchost a praktičnost
1. není úplně drahý
2. velice kvalitní nůž
3. vizuálně pěkný
splňuje očekávání
Za ty peníze je to skvělá kudla! Perfektně padne do ruky a dá se s ní dělat celkem cokoli. Nenosím na pásku ale pouzdro zastrčené za pasem. Ideální velikost na edc pevného nože. Kamkoliv ji zastrčíš tam sedí. Mám opravdu hodně kudel a mezi nimi je v první desítce. Jo! Jděte do ní!
Za mně super edc kudla!
Příjemná cena
Skvěle sedí v ruce
Dobře se s ním pracuje
Nemám ho dlouho, ale pro moje potřeby v lese úplně ideální. Super poměr cena/výkon.