kapesní nůž Recenze Cold Steel SR1 Lite 62K1

Recenze Cold Steel SR1 Lite 62K1

SR1 Lite od firmy Cold Steel je zavírací nůž s hladkým ostřím, který zvládne i tu nejtěžší práci. Jeho velmi odolná Clip-point čepel o síle 4,8 mm je vyrobena z oceli 8Cr13MoV. Tato nerezová ocel má velmi dobré pevnostní vlastnosti a je ekvivalentem k AUS 8A. Rukojeť je z materiálu Griv-Ex.

baxus19863. ledna 2024

Nezničen! Ověřil to osobně! Super.

Když potřebujete ne hezký tvar nuže a funkčnost, spolehlivost - tak to je vono!

dedicik15. prosince 2023

Za ty penize super.

Registrovaný uživatel18. května 2022

Masivní robustní nůž na těžkou práci za dobrou cenu.Výborně padne do ruky,ostrá čepel,můžete ho použít kdekoli na jakoukoli práci,nic není problém.Jsem s tímto nožem Velmi spokojený,můžu Všem jen Doporučit.

Výborný nůž,dobrá cena,kvalitní materiál.Pan Andrew Demko,jako Dvorní nožíř u firmy Cold Steel ví,co navrhuje.

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

-Masivní zavírák -Pojistka Tri-ad lock (vylepšený známý back-lock) -průměrná nožířská nerezová ocel 8Cr13Mov je moje oblíbená -i při tloušťce čepele 4,8mm pěkně řeže -i když je střenka plastová, je pevná (skelná vlákna)

-klip nože (okamžitě po vyzkoušení šel dolů) je příliš tuhý, při drsnosti střenky vám spolehlivě rozdrbe okraj kapsy.

Na to, že je to levná verze dražšího nože (vše přitom originál Cold Steel) jsem s nožem velmi spokojen.