Recenze Cold Steel Marauder nerez

Velký nůž Cold Steel Marauder 4,7 mm silná čepel ve tvaru bovie z oblíbené nerez oceli AUS 8 Oboustranná záštita a opěrka pro prst pro jistý úchop Rukojeť z odloného polymeru Kry-Ex Otvor pro pojistnou šňůru Pouzdro Secure_Ex Video z testování nože: Upozorňujeme, že testování provádějí školení profesionálové. Při takovémto použití hrozí nebezpečí poranění a také mechanické poškození nože, na…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Cold Steel Marauder nerez je podle recenzí kvalitně zpracovaný nůž s praktickými vlastnostmi pro použití v přírodě. Nerezová čepel zjednodušuje údržbu a nízká hmotnost zvyšuje jeho univerzálnost. Někteří uživatelé však zmiňují obavy z odolnosti rukojeti vzhledem k mohutné čepeli a upozorňují na opotřebení suchého zipu u pouzdra.

• Kvalitní zpracování rukojeti
  • Nízká hmotnost
  • Dobře sedí v ruce i v mokrých podmínkách
  • Nerezová čepel zjednodušuje údržbu
  • Výborně se brousí
  • Subtilní rukojeť v poměru k mohutné čepeli může vyvolávat obavy o odolnost
  • Gumová záštita a prstový lučík místo kovových
  • Suchý zip poutka na opasek se časem opotřebuje

Hookyboy9. července 2024

Pořádnej kus nože. Nádhernej tvar čepele a jedovatej výbrus.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Kladem je, že použitý materiál je nerez, čímž se zjednodušuje údržba v přírodních podmínkách, kdy nemusí být vždy k dispozici odpovídající mazadlo proti korozi- stačí jen údržba v čistotě a suchu. Používám často při cestách do přírody.

Zatím o žádných nevím- uvidíme, co se ukáže časem

Registrovaný uživatel4. března 2022

Velmi dobrý nůž na hrubší práci při táboření a do lesa. "Gumová" rukojeť dobře sedí i v mokré ruce. Záchyt na ukazováček slouží k větší bezpečnosti při sekání švihem. Neklouže z ruky v zimě v rukavici. Dobře se brousí. Plastové pouzdro je snadno nastavitelné pro nošení na batohu nebo na těle. Používám ho téměř každý den. V lese může nahradit tomahawk. Výborně šetří můj nůž, ke kterému mám mnohem lepší vztah.

Suchý zip poutka na opasek se časem opotřebuje a hrozí ztráta pouzdra při pádu nebo kontaktu s nošeným dřevem. Poutko se dá snadno zašít.

Velmi dobrý nůž za rozumné peníze.

Registrovaný uživatel15. února 2022

Koncept je dobrý, ale...

Velmi mohutnou čepel bych měl strach naplno využít vzhledem k subtilní rukojeti. Řap asi nebude v poměru k čepeli dost odolný. Jen můj dojem, to prověří čas. Take jsem cekal záštitu a prstový lučík kovový a ne z dost ohebné gumy..

Průměr za dost vysokou cenu.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Velký nůž, dobrá cena

jiné střenky (micarta, dřevo) by mu slušely víc

Ale jsem spokojen

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

všechny

výborný nůž

Registrovaný uživatel15. listopadu 2021

Skvěle vyrobená rukojeť Nízká hmotnost Praktický v každém směru

Jsem s nožem velmi spokojen, překonal moje očekávání.