Mačeta Recenze Cold Steel Jungle Machete 97JMS 40,6 cm

Recenze Cold Steel Jungle Machete 97JMS 40,6 cm

Cold Steel Jungle Machete je neuvěřitelně odolný a účinný pracovní nástroj, který je vhodný k prosekávání hustých porostů. Díky své konstrukci, tvaru rukojeti a díky přenesení váhy k hrotu je Jungle Machete lépe uzpůsobena k vysekávání hustých podrostů, křoví, a dokonce i malých stromů. Čepel je vyrobena z uhlíkové oceli 1055 s antikorozní povrchovou černou úpravou. Ocel 1055 je nástrojová…

disak28. září 2024

I dle testů výborný nástroj do lesa.

Registrovaný uživatel22. února 2022

velmi dobře "padne do ruky" pro práci v lese

Registrovaný uživatel20. září 2021

-vynikající materiál, ani po dlouhém sekání se netupí, nedělají se zuby - lze sekat i velmi silné větve, jedním ne přehnaně silným seknutím 7 cm není problém

- rukojeť opravdu robustní pro velmi velkou dlaň - rukojeť zahnutá, trochu otevírá sevřenou ruku (prsteníček a malíček)

Celkově velká spokojenost, na prohnutou rukojeť jsem si zvykl

Registrovaný uživatel18. června 2021

Kvalitní, dobře se drží, ostrá.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Dobře sedí v ruce, skvěle vyvážená. Stala se součástí mé standardní výbavy.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Zpracování, materiál, poměr cena - vykon

Registrovaný uživatel5. března 2021

Super,doporučuji všem Čechům neboť můj instinkt mi napovídá,že ji brzy uplatníme ,,,..

Registrovaný uživatel12. února 2021

Kvalitní pracovní nástroj Vyšší váha na přední části zajistí opravdu silný naráz při sekání Kvalitní ocel, netupí se ani při sekání suchého dřeva Poměr cena-výkon je perfektní

Mohlo by být precizneji zpracované ostří z výroby ( vyhlazené na jemném brusu a stejný úhel z obou stran), ale vzhledem k tomu že jde o pracovní nástroj na hrubší zacházení se dá přehlédnout.

DoporučujI pro všechny, kteří chtějí opravdu kvalitní mačetu za rozumnou cenu