Literární biografie Recenze Co dělá tenhle knoflík?: Autobiografie frontmana skupiny Iron Maiden - Bruce Dickinson (2021, pevná)

Malý Bruce byl do šesti let vychováván prarodiči v anglickém Worksopu, jeho rodiče se totiž vydali na cestu se svou psí show. Po studiu na internátní škole se vydal do Londýna na Queen Mary University a zahájil studium historie. Ne že by chtěl být historikem, ale byla to dobrá záminka, jak se od rodičů dostat a věnovat se muzice. A to se mu podařilo! V knize vypráví o svém angažmá v různých…

Registrovaný uživatel2. února 2022

Skvělá kniha,jsem fanda Iron Maiden,i samotného Bruce Dickinsona,přečetl jsem ji na jeden zátah,Bruce to dobře napsal, můžu jen doporučit

Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

Jako fanda Iron Maiden jsem to musel mít.

Registrovaný uživatel13. října 2021

Zajímavá kniha o životě Bruce Dickinsona, dozvěděla jsem se spoustu nových věcí z jeho mládí.

Z mého pohledu složitý překlad, zbytečně komplikovaná slovní spojení a cizí výrazy.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Čtu tuto knihu teprve krátce, zatím zajímavá.

Registrovaný uživatel21. srpna 2021

Kniha je zajímavá

Nemám nic proti

Kniha za dobrou cenu, rychlé dodání, v knihkupectví jsem našel i jiné zajímavé knihy, takže určitě to není poslední objednávka

Registrovaný uživatel21. července 2021

Zajímavá kniha.