Pilový kotouč Recenze CMT C28564010M 250 x 30 x 3,2 mm 40 zubů

Recenze CMT C28564010M 250 x 30 x 3,2 mm 40 zubů

Pilový kotouč s chromovaným povrchem, který redukuje ulpívání zbytků lepidla a pryskyřice na těle kotouče. Má nové tlumící drážky vyplněné oranžovým polyuretanem pro snížení vibrací a hlučnosti. Střídavě šikmé zuby z extra tvrdého tvrdokovu pro řezání měkkého a tvrdého dřeva, překližky, spárovky atd. Vysoká životnost.

bulit.sven30. ledna 2024

Velmi dobře zabalený kotouč Univerzální kotouč na podélné a příčné řezy, jako do dílny a na barák pecka na různé materiály

Přijde mě, že více práší ( ale pila nemá horní odsávání )

Namontováno na stolní pilu Hikoki C10RJWAZ, oproti originálnímu kotouči mě přijde tišší. Udělal jsem s ním jen pár řezů, měl jsem tam zbytek z kuchyňské desky, tak jsem ji krásně zarovnal bez otřepu na dekoru a můžu si z toho něco zase udělat. Mám v plánu více projektů na zahradu, tak se necháme překvapit

Registrovaný uživatel9. března 2021

náhrada starého

rychlé opotřebení

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Vynikající řez na měkké i tvrdé dřevo.

Rozhodně za to stojí. Jak dlouho vydrží ostrý, ještě nevím.

Registrovaný uživatel29. května 2020

Krásně hladké a čisté podélné i příčné řezy. Kotouč je extrémně tichý a bez vibrací. Určitě doporučuji.

Doporučuji jako kompromis pro ty, kteří nechtějí kupovat 2 kotouče (jeden na příčné a jeden na podélné řezy).

Registrovaný uživatel12. srpna 2019

Skvělý kotouč.