Diagnostický test Recenze Clearblue Těhotenský test digitální s ukazatelem týdnů 1 ks

Recenze Clearblue Těhotenský test digitální s ukazatelem týdnů 1 ks

Digitální těhotenský test Clearblue s indikátorem početí vám zaručuje dvojnásobné potvrzení výsledku. Jeho inteligentní dvojité čidlo vám nejen symboly „+“ nebo „–“ prozradí, zda jste nebo nejste těhotná. A pokud ano, dozvíte se dokonce i jak dlouho. Klíčové vlastnosti - výsledky již do 3 minut - udává počet týdnů od početí - vysoká citlivost 25 mIU/ml hCG v moči Digitální rychlotest…

Registrovaný uživatel18. září 2023

Ukazuje tak jak má Pohodlné použití Žádné lovení duchů prostě buď je pozitivní nebo není

Registrovaný uživatel12. května 2022

Skvělý test, jasný, rychlý a spolehlivý výsledek. Doporučuji, už žádné lovení duchů. Pozitivní uz 9 dní po ovulaci, další týdny jsem zkoušela další, pro kontrolu, jestli sílí týdny a vše sedělo, jak má. Člověk se tedy i uklidní, že se vše vyvíjí, jak má

Displej vydržel 24 h, doporučuji ihned vyfotit výsledek

Registrovaný uživatel6. září 2020

Nikdy nebyl falešně pozitivní. Pozitivitu ukázal už 3 dny před MS a počty týdnů vždy souhlasili

Výdrž baterie