Bazénová filtrace Recenze Clean Pool 72015 písková filtrace Maxi 6000 l/hod

Recenze Clean Pool 72015 písková filtrace Maxi 6000 l/hod

Výkonná písková filtrace Clean Pool 72015 používá k separování nečistot křemičitý písek, který klade protékající vodě z bazénu přirozený odpor a zachycuje tak v mezerách většinu nečistot. Vyčištěná voda se pak opět vrací zpět do bazénu. Písková filtrace a její princip se používá i při čištění pitných vod, protože jednoduché a levné čištění výrazně snižuje provozní náklady.

hubacek823. července 2025

Cena Kvalita

Uvidíme jak dlouho vydrží.

Tom29. června 2025

Výkonná, jednoduchá instalace, velmi dobře sedí díly, téměř nebylo potřeba teflonové pásky.

Registrovaný uživatel24. července 2024

Dobrý výkon , zatím spokojen

Vyšší hladina hluku než předchozí filtrace

Registrovaný uživatel22. července 2023

Velký výkon za rozumnou cenu. Relativně tichá (uvidíme za 2-3 sezóny) Předfiltr na hrubé nečistoty

Chybí vypínač. Pouze zapojíte do zásuvky přívodní kabel a filtrace se ihned spustí. Filtrace nemá uzavírání vstupu a výstupu vody, aby se dal vyčistit filtr. Relativně krátký přívodní kabel, oproti mé předcházející.

Použito pro nadzemní bazén 19m3 se skimmerem. Hledal jsem filtraci pro objemy 20 a více kubíků. Do loňska jsme měli o trochu menší bazén, ale filtrace 4m3/h nebyla dostačující nebo musela běžet dlouho. Toto je výkonná filtrace za rozumné peníze. Dal jsem na recenze ostatních uživatelů a zatím spokojenost. Chybí mi vypínač přímo na filtraci, jako jsem měl u předešlé. Pokud potřebujete z jakéhokoliv důvodu přímo u filtrace řešit zapínání a vypínání, tak musím odbíhat k zásuvce. Pro čištění filtru není součástí filtrace zavření přívodu/vývodu vody, aby se nehrnula přes filtr ven. Toto se musí pořešit kohouty na hadicích. To budu dělat s příští sezónou.

Registrovaný uživatel27. června 2023

Vcelku ticha a účinná

Návod k sestavení není dostatečný. Pro toho,kdo sestavuje poprvé, není vůbec nápomocen.

Registrovaný uživatel2. května 2023

Již jsem toto čerpadlo použil a nemám k němu žadné výhrady

Registrovaný uživatel30. července 2022

Nepochopím, že u naší staré filtrace stejné značka ( MAXI 4500 litrů/ hod) jsou veškeré výrobní štítky naprosto stejné jako na nové filtraci, která má údajně výkon 6000 litrů/ hod. Takže nevím, jaký výkon jsme vlastně koupili.

Registrovaný uživatel7. července 2022

kompaktní rozměry, silné čerpadlo

návod mi při kompletaci moc nepomohl, otřep na průhledném víku filtru čerpadla způsoboval netěsnost systému (chvíli mi trvalo přijít na to v čem je problém), kupoval jsem před sezónou za plnou cenu 4 500,- (v létě nebo na podzim se nechá sehnat za 3 500,- což více odpovídá výkonu a kvalitě výrobku)

Dospělá filtrace se samostatným čerpadlem a kompaktními rozměry, která nadzemní bazén vyčistí opravdu rychle. Uvidíme jak dlouho vydrží.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Vynikající výkon za nízkou cenu, je to naše několikátá filtrace ale tuto musím opravdu vyzdvihnout. 6000 l/hod není reklamní trik. Použitá na bazénu 16m3.

Nedostatky jsem nenašel.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

jednoduchá a skvělá

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Pískova filtrace je za nabízenou cenu výborná.Kvalita je na dobré úrovni.Zapojeno a vyzkoušeno..

Bylo by dobrě kdyby se dodávali propojovací hadice

Výkoná filtrace na střední bazén.

Registrovaný uživatel7. září 2021

pracuje dle očekávání, jednoduchost složení

zatím pracuje dle očekávání.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Navím

Registrovaný uživatel17. června 2021

super produkt

Registrovaný uživatel6. května 2021

Malé rozměry, ideální pro 10m3 bazén Výtlak 9m (potřeboval jsem pro solární ohřev) cena

trochu hlučnější než jsem čekal Některé závity a šroubky nebyly dotažené, ale před provozem se mají zkontrolovat, takže asi ok.

Jednoduchá filtrace. 4 cestný ventil pro moje potřeby plně dostačuje, u předchozí filtrace jsem ze 7 používal jen 3.