Malé rozměry, není nic slyšet, rozumná cena
Špatně drží v zásuvce (sklápí se dolů-lze podložit).
Celkem vzato vše O.K.

Malé rozměry, není nic slyšet, rozumná cena
Špatně drží v zásuvce (sklápí se dolů-lze podložit).
Celkem vzato vše O.K.
funguje, proto jsem koupil další
používám doma i v práci, dle četnosti čištění je vidět, že čistička funguje
Zatím používám krátce. Vzduch je čistší. Během používání není slyšet. Zabírá málo místa. Mohu ho použít jako cestovní do kufru. Je cenově dostupný i pro důchodce.
Myslím, že je přínosem pro zdravý spánek bez pachů a virů.
lehký přenosný
malý výkonný
funguje bez problémů, ve vzduchu v místnosti jsou příjemně cítit účinky ionizace (jsme kuřáci a na prostor cca 30 m2 používáme 2 čističky)
doporučuji výrobek, doufám , že dlouho vydrží
- malý pro malé místnosti
- tichý
- noční světlo
Naprosta spokojenost
Koupil jsem jiz druhou cisticku i do kancelare
Asi koupim jeste do sirsi rodiny
Trochu nestabilni uchyceni v zasuvce
Cinnost cisticky je v mistnosti citit, Na lamelach se ten jemny prach opravdu usazuje. Cistim 1x tydne a staci to. Nakolik to likviduje viry neumim posoudit.
vzduch to určitě pročistí
cigaretový kouř to moc nebere.
Malý, funční, nízká spotřeba, noční světýlko
Není to přímo zápor, ale v některých zásuvkách nedrží pevno a horní část přístroje se převažuje dopředu a nebudí to dojem stability a bezpečnosti. Nevím jestli je to technicky možné, ale připojení do zásuvky bych spíš přesunul do horní části přístroje, aby se i ve volnějších zásuvkách přístroj nepřevracel dopředu. Tak by se spodní část opřela o stěnu a budilo tak stabilnější dojem.
S přístrojem jsem spokojen a funguje dobře.
malý jen do zásuvky,používáme ho denně
Málo informací o působení výrobku na lidské zdraví v souvislosti s ozonem.
Absolutně tichý, dokonce ani v noci neruší, navíc orientační světlo je skvělé pro noční vycházky po bytě.
První dva dny jeden ze dvou, které jsme kupovali byl trochu cítit plastem, ale nyní už neviditelný a neslyšitelný spolubydlící, plnící svou funkci na 1.
Nic moc
Hledala jsem něco malého. Je jen do zásuvky a na chodbu kam jsem to potřebovala je ideální. Zapnutý stále...