Příjemný povrch, neklouže. Solidní konstrukce.
Po 3 týdnech používání bez problému.

Clawgear Storm Pocket Lighter je spolehlivý a výkonný zapalovač, který zvládá náročné podmínky včetně silného větru. Uživatelé oceňují jeho lehkost, dlouhou výdrž a doplnitelnost. I přes občasné drobné závady, jako je uvolnění části po pádu nebo selhání zapálení, produkt splňuje očekávání v poměru cena a výkon.
Příjemný povrch, neklouže. Solidní konstrukce.
Po 3 týdnech používání bez problému.
lehký, plazma plamen.
Zaujal mě design a cena - chtěl jsem vyzkoušet zapalovač do silného větru. Očekávání splnil. Používám ho už pár dnů.
Přes den je "plamen" hůře vidět a tak se hůře odhaduje vzdálenost (riziko popálení?)
Tlačítko na zapálení občas selže a nedojde k zapálení - si to chce trochu cviku.
Za mě dobrý poměr cena / výkon.
Funguje poměrně spolehlivě. Hoří i ve větru, hoří i "vzhůru nohama".
U jednoho kusu se po pádu uvolnila spodní část a ucházel - vzhledem k ceně je to OK.
Zakoupil jsem jich víc, občas se u jednoho stalo, že "neudržel" plamen. Prostě hořel 3-5 sekund a zhasl... Mohla to být i nečistota v planu, protože závada "sama" zmizela...
Dobrý spolehlivý zapalovač, když s ním neházíte o zem, vydrží dlouho.
funkcni levny
lehký, větruvzdorný, dlouhá výdrž na jednu náplň, doplnitelný, za dobrou cenu
Používám denně už dva roky
Spolehlive hori i v silnem vetru
Lehký a výkonný.