Lék na alergii Recenze Claritine 10 mg 30 tbl.

Recenze Claritine 10 mg 30 tbl.

Claritine 10 mg tablety tlumí příznaky spojené s alergickou rýmou (např. senná rýma), jako jsou kýchání, rýma, pálení a svědění nosu a očí. Dále pomáhá zmírnit příznaky chronické kopřivky (svědění, zarudnutí a počet a rozsah kopřivkových pupenů). Tablety Claritine jsou určeny pro dospělé a dospívající od 12 let.

armin.e14. července 2025

rychlá účinost

Registrovaný uživatel25. září 2022

Používám před sluněním u moře. Mívám alergickou reakci na ostré sluneční paprsky a Claritin mi zabrání nebo zmírní případné svědění pokožky.

Účinný lék

Registrovaný uživatel16. března 2022

funguje mi na alergickou rýmu

Registrovaný uživatel14. srpna 2021

Pokud má dostatečný čas na expiraci, je skvělý. Ale obdržela jsem Claritine, který byl PROŠLÝ 6 měsíců! NÁHRADNÍ CLARITINE, který mi obratem poslali, má záruku pouze 5 měsíců! EVIDENTNĚ PRODÁVAJÍ LÉKY NA HRANICI NEBO ZA HRANICÍ EXPIRACE! ŠPATNÁ VIZITKA LÉKÁRNY

Lékárna posílá prošlé léky, náhradní léky pošle s krátkou expirací.

Obdržela jsem Claritine, který byl PROŠLÝ 6 měsíců! nahradní CLARITINE, který mi obratem poslali, má záruku pouze 5 měsíců! Evidentně prodávají léky NA HRANICI NEBO ZA HRANICÍ EXPIRACE! Špatná vizitka lékárny.

Registrovaný uživatel12. února 2021

zabírá, neuspává