- + 2

Recenze Citizen Watch Skyhawk Radio Controlled JY8100-80L
na vzhled jako ano
moc věcí na displeji i zbytečností není český návod
2 mínus
Super hodinky.Na to jak vypadaji robustně nejsou cítit na ruce.
Mohl být přiložen český manuál ale dá se najít na netu.
Hodnotím"vpohodě."Krásné hodinky s mnoha funkcemi.
Bezmála dokonalé
6. Voděodolnost 200m - to musí být
7. Luminiscence - solidní
8. Spousta funkcí - kdo to má rád ocení
9. Zpracování - perfektní
Chabá mikroregulace na sponě náramku.
Pokukoval jsem po Citizen Watch Skyhawk Radio Controlled dlouhá léta a po představení nového modelu jsem se konečně rozhodl a koupil odcházející model. Nový se mi prostě vůbec nelíbí.
- kvalita za velice rozumnou cenu
- lehké, dobře se nosí, přehledné (
- pásek lze upravit i bez hodináře
- bez českého či slovenského návodu
- určeny pro španělský trh
- v češtině možno najít návod jen na podobný model ( není
možno stáhnout ze stránek prodejce )
V 62 letech poradny hodinky. V titanu lehke jak peříčko
Byl tam narychtovanej Londýn -1hodina. Musite dat Berlín nebo Paříž. Zahekroval jsem a nastavil si to sam
Jsem nadmíru spokojen
Super hodinky
Zkušenost se značkou,měl jsem hodinky této značky i dříve.Výborný vzhled,funkčnost,nejlepší poměr kvality a ceny.
Solárni napajeni ,radiem rizene,kompletne z titanu,safirove sklicko.Velmi lehke.
Trochu preplacany cifernik.
V hodne na kazdodenni noseni.Hodinky ,ktere budou slouzit mnoho roku.
hodinky nosím stále, tady používám denně. Jsem s nimi spokojen.
Material titan
protože český hodináři jsou tak pitomý ,že neumí u švýcarských hodinek vyměnit baterku
a dvoje stopky mi zničily, tak jsem si koupil stopky se sluneční baterkou a mám vystaráno !!
jsem velmi spokojen doporučuji !
Moc pěkné hodunk
Skvělé hodinky s mnoha funkcemi.
Velice lehké (titan), vynikající příjem signálu i on demand přes den, přehledný ciferník, množství funkcí.
Občas poněkud komplikované nastavení, luneta jde na můj vkus otáčet příliš lehce.
Výborné radiovky od Citizenu, můj nový daily driver.
- velmi odolné safírové sklo
- vodotěsné pro běžné plaváni i potápění v moři
- rádiem řízené
- pouzdro i náramek z titanu, který po určité době sám zaceluje drobné škrábance a poškození
-solární napájení
- poměrně dlouhodobá výdrž luminiscence v noční době
- vyšší pořizovací cena , která se však s ohledem na užitnou hodnotu určitě vyplatí
Odolné a praktické hodinky s velmi vysokou užitnou hodnotou, které prakticky nesundám z ruky.
Díky použitému titanu na pouzdře a náramku, safírovému sklíčku jsou hodinky stále jako nové i po 13 letém nošení. Vyšší pořizovací náklady se určitě vyplatí. Hodinky jsem zakoupil v roce 2008 v japonské Osace z limitované série a tehdy byly poměrně drahé. Hodinky jsou vyrobeny z černého titanu a jsou tak velmi elegantní. Hodinky z toho materiálu na našem trhu nejsou, což je ale z hlediska kvality úplně jedno , je to jen dizajnová otázka. Černý titan je běžný titan, pouze se při výrobě přidává karbon.
Určitě každému doporučuji výrobek koupit.