Literární biografie Recenze Císařovna fotbalu Eva Haniuková: Novodobá historie ženského fotbalu u nás a vzpomínky české reprezentantky - Eva Haniakováa kol. (2022, pevná)

Jedinečný a silný příběh významné osobnosti našeho ženského fotbalu, který na časové ose přesahuje více než půlstoletí. Životní příběhy plné vítězství a radosti ze hry, lemované i prohrami a neúspěchy, včetně zdravotních peripetií a nepřízní osudu, kdy na konci všeho je nezměrná a příkladná vůle fotbalistky Evy Haniakové. V jejích vzpomínkách se promítají nejsilnější sportovní prožitky ve…

4 recenze

Registrovaný uživatel26. března 2023

Doufal jsem, že v knize naleznu i informace o ženské kopané na Moravě a Slezsku. Ale bohužel je to jen samá Praha.