Recenze Chytré hodinky Health ET472 Fit

Lige Health ET472 Fit černé chytré hodinky představují praktické zařízení pro sledování zdravotního stavu a výkonnosti při sportu. Výrobce Lige klade důraz na kombinaci stylového designu, pokročilých funkcí a kvalitních materiálů. Hodinky mají ultra tenké pouzdro z leštěného hliníku s otočnou korunkou, přičemž výška pouzdra činí pouze 9 mm a celková hmotnost je 45 gramů. Díky těmto parametrům…
Porovnat ceny 2 290 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Chytré hodinky Health ET472 Fit nabízejí širokou škálu funkcí a přesné měření zdravotních hodnot, což je pro uživatele klíčové. Výdrž baterie a cena jsou dalšími silnými stránkami. Některé recenze však zmiňují problémy s nastavením řemínku a omezené statistické funkce v aplikaci, což může ovlivnit celkový uživatelský zážitek.

• Výdrž baterie
  • Mnoho funkcí
  • Přehledné ovládání
  • Přesné měření zdravotních hodnot
  • Skvělá cena
  • Horší nastavení řemínku
  • Špatný manuál
  • Pomalá synchronizace s hodinkami
  • Nedostatečné statistické funkce v aplikaci

hlinkovi12. června 2026

Mám je chvíli, ale jsem velmi spokojen.

Varianta černé/černý kožený řemínek
mp.vag27. dubna 2026

Ovládání, hmotnost, funkce, nabíjení.

Aplikace G Band, špatné statistické funkce a pomalá synchronizace s hodinkami.

Varianta černé/modrý silikonový řemínek
azatka3. dubna 2026

zatím nevím, v češtině

nevím, špatný manuál

zatím dobré

ulahel14. února 2026

hodinky přesně splňují co jsem od nich očekával, mnoho funkcí, perfektní spárování s telefonem, skutečnost odpovídá plně popisu funkcí a obrázkům. Potřeboval jsem hodinky pro sledování mého zdravotního stavu a toto přesně splnili. Mohu jen doporučit.

žádné jsem nezjistil

pokud je potřeba pořídit hodinky pro průběžné sledování zdravotního stavu, s bunusem sledování i sportovních údajů a to vše za zajímavou cenu a pěkným vzhledem, mohu jen doporučit.

Varianta černé/hnědý kožený řemínek
Valentýna16. ledna 2026

přehlednost, výdrž baterie

možná horší nastavení řemínku....

milan.cerveny12. ledna 2026

Výdrž baterie, hodně funkcí

ivetaichova10. ledna 2026

Výdrž baterie, hodně funkcí. Skvělá cena.

Iva.hroudova27. prosince 2025

Hodinky jsem kupovala jako dárek, hlavně kvůli měření hodnot které nabízejí, a nejdůležitější měření cukru, není to sice stoprocentně přesné ale skoro přesné a bez píchání do prstů.

Varianta černé/červený silikonový řemínek