Krásná vůně.Dior prostě kvalita s výdrží.

Krásná vůně.Dior prostě kvalita s výdrží.
nádherná, klasická, drzá a sebevědomá vůně
bomba vůně mého mládí
Za tu cenu budu VŽDY kupovat!
Používám asi 40 let, ač jsem občas zkusila změnu, vždy jsem se vrátila.
Krásná zelená aldehydová vůně,velmi elegantní. Prostě DIOR....není co dodat...snad jen, že i výdrž je velmi dobrá.
Super toaletka....
Dlouhotrvající zajímavá vůně.
Je to klasika a má svůj charakter!
Má u mne své místo pro vyjímečné příležitosti. Jako každodenní vůnička do práce je pro mne nevhodný!
velké zklamání
Nádherná a pro mě zatím za 37 let nepřekonaná vůně. I když se jedná o toaletní vodu vydrží na pokožce i po vysprchování
Absolutně luxusní vůně
Příjemná a nevtíravá vůně.
Menší výdržnost.
Příjemná pudrová vůně
EDT není parfém, což jsem si neuvědomila. Určitě volit EDP
Dior je ikona, ale pro příště sáhnu po jiné řadě.
Tuto parfémovanou vodu znám už z dřívějška, koupila jsem najisto. Nádherná dlouhotrvající vůně, není sladká a při běžném nošení neobtěžuje. Protože vlastním více vůní, tuto toaletku střídám s jinými vůněmi. Patří ale k mým nejoblíbenějším.
krásná vůně, výhodná cena testeru, který je i s víčkem.
Žádné, jsem zklamaná...
Nemůže to být orginál. Vůně v první chvíli až nepříjemná, postupně zjemní. Navíc velmi brzy vyprchá.
Nádherná,dlouhotrvající vůně
Už mnoho let moje stálice
Voní
Voní moc..
Dlouhotrvající
Okouzlující
Starý, dobrý, klasický Dior. Používám s přestávkski 40 let.
tento produkt jsem si vybrala, jelikož ho celý život používám, je to skvělý parfém, který se na mně líbí všem okolo, všude kde projdu, říkají, že úžasně voním, používám denně, naprostá spokojenost