Mechanický zametač Recenze Chiron 01 mechanický zametač koberců

Recenze Chiron 01 mechanický zametač koberců

Mechanický zametač koberců Chiron je vhodný pro různé druhy podlahových krytin. Přednostmi jsou jednoduché používání, spolehlivost a konstrukční řešení. Zachycené nečistoty se odstraňují po stisknutí výklopných lapačů. Jednostranně uchycená vodící hůl.

4 recenze

Lenka Brejsova13. června 2021

Bere všechno smetí i prach lépe než nové nízkovýkonostní vasavače, které nevysají téměř nic. Mám doma a sháním i .na chatu. Rodiče maj od mého dětství a slouží do dnes. Preferuji model 01, protože se dostane z jedné strany blízko k nábytku nebo ke stěně. Nevadí tam ten úchyt,takže u zdi po delší době nevznikne zaprášený nevyluxovaný pruh.Snadno se vysype.

Štelování výšky smetáků je na matky, což je trochu náročnější na dnešní dobu (a musíte mít k tomu správný klíč) ale zase to pak dobře drží.

Rozhodně doporučuji, užije se všude- doma, na chatě, v kanceláři a bere dobře i vlasy a zvířecí chlupy bez zdlouhavého montování hadic a vytahování šňůry.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Bezvadne funkcni Kovove telo Dobra kvalita

Kvalitni dobre funkcni vyrobek od ceskeho vyrobce

Registrovaný uživatel14. listopadu 2017

Rychlé použití bez potřeby el.zdroje. Prakticky nezničitelný.....

Za desítky let vyzkoušený přístroj k rychlé údržbě koberce. Lepší si koupit chiron 2 s oboustranným uchycením těla zametače, cena se skoro neliší a stabilita je daleko lepší.

Registrovaný uživatel25. ledna 2015

Dobrý den, před vánocemi jsem si koupila na dobírku mech. zametač Chiron,ale moc jsem siho neužila rozpadl se mi po pár použití , zametala jsem sis ním jen malinkou kuchyňku a bohužel nevidržel ani do vánoc . jsem nechodící a el. vysavač neunesu tak jsem si myslela že mech. metla bude můj pomocník.nevím co se stalo ale jeden už jsem měla a sloužil mi roky. Proto vás prosím poradte mi co s tím , doklady žádné nemám vše jsem vyhodila v dobré víře že mi bude sloužit dokonce života,bohužel....děkuji za odpověď Červenková Marta Slezská 2253/1 79401 Krnov