Bezprašná, savá, bez roztočů a nezamotává se do srsti ( mám i dlouhosrstá morčata ). Krásně voní po dřevu. Používám tuto podestýlku opravdu dlouhou dobu. Jsem s ní maximálně spokojená

CHIPSI Super je podle recenzí velmi účinná podestýlka s dobrou savostí, která zajišťuje dlouhou čistotu klecí a pohlcuje pachy. Její bezprašné složení a jemná struktura zaručují komfort pro zvířata. Většina uživatelů oceňuje i výhodný poměr ceny a výkonu, zejména u větších balení.
dobře saje a cenově vychází lépe, než klasické hobliny
poměr cena - výkon perfektní
Cena, savost
velke baleni, rozumna cena
Tento produkt jsem si vybrala na doporučení a jsem maximálně spokojená. Máme to pod morčata ve 120cm kleci. I ta jsou nadšená. Oproti Asanu je mnohem menší spotřeba. A cena za takové množství, je úžasná. Nám vydrží hoooodně dlouho.
Když morčata hrají v kleci na honěnou, tak podestýlka lítá všude . Ale to asi nebude závada produktu. :)
Super podestýlka, doporučuji!
Perfektně saje
Cena
Savost
Déle vydrží klece čisté i při více zvířatech
Pohlcuje pachy
Není tak ostré pro nožičky zvířat
Bezprašné
Maximální spokojenost