Výborná pomůcka! Dítě je stále ve vaší blízkosti a v různých polohách podle aktivit. Kvalitní zpracování, designově hezký a praktický výrobek

Chicco Baby Hug Air 4v1 je praktický a multifunkční produkt, který rodičům umožňuje mít dítě v blízkosti a v různých polohách. Zpracování je kvalitní a design povedený, ale někteří uživatelé zmiňují nutnost dokoupit doplňkovou matraci a měkké provedení, které nemusí vyhovovat každému dítěti.
Měkké, na to že v tom má ležet miminko. Dostali jsme jako dárek a vubec nevyuživáme.
Lehce sestavitelné,splňuje vše co jsem očekávala,miminku vyhovuje i rodičúm
Koupila jsem pro pravnučku. Od doby, kdy je doma z porodnice, vlastně v ničem jiném přes den není. Rodiče jdou velice spokojeni.
Postýlka vypadá výborně, snadná manipulace
Dle mého názoru je zapotřebí objednat přídavnou matraci
Praktická postýlka a židlička. Už u skládání bylo jasné, že je to promyšlený produkt, každá část do sebe přesně zapadla a je funkční. Postýlka se dá velmi snadno kamkoliv po bytě převézt, přitom je stabilní. Potah je na zip, dá se odepnout a vyprat. Dvě výšky postýlky jsou dobrým nápadem.
Super věc. Splnilo naše představy. Vnuk má měsíc a dcera s ním jezdí i do koupelny, když je tatínek v práci. Je to multifunkční vozítko, sedačka a křesílko.
Doplňkovou matraci musíte koupit zvlášt.
je to prima pro miminko vše v jednou