Stylingový přípravek Recenze CHI Volume Booster Liquid Bodifying Glaze sprej pro objem a lesk 237 ml

Recenze CHI Volume Booster Liquid Bodifying Glaze sprej pro objem a lesk 237 ml

CHI Volume Booster Liquid Bodifying Glaze je stylingový přípravek určený pro zvýšení objemu a lesku vlasů. Je vhodný zejména pro jemné vlasy, kterým dodává potřebnou hustotu a sílu. Přípravek chrání před poškozením teplem. Zvyšuje objem a hustotu vlasů, dodává jim lesk a elastičnost, posiluje vlasy a usnadňuje jejich rozčesávání.

Registrovaný uživatel8. června 2022

Jsem s produkty CHI spokojena. Tento produkt dává objem mým jemným vlasům. Používám ho po každém umytí vlasů, tj.asi co třetí den.

Produkt splnil má očekávání a jsem s ním spokojená.

Objednám si jej opakovaně.

Registrovaný uživatel6. května 2022

Skvělý, skvělý, skvělý

V kombinaci s lakem na vlasy naprosto dokonalá dvojice, která mi vyřešila problém s řídkými, jemnými vlasy, občas téměř neupravitelnými a ztrácejícími objem a tvar několik málo hodin po umytí. Doporučuji...

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Nelepi

Koupim si znovu

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Super objemovač, z jemných vlasů dělá pevnější,objemnějsí účes..,je velmi lehký,nezatěžuje vlasy. Řekla bych že i malinko tuží. Kupuji pravidelně.

Zatím nejlepší přípravek, co jsem kdy použila na objem.

Registrovaný uživatel25. října 2021

naprosto vyhovuje mým potřebám.

Výrobky od fi CHI jsou kvalitní,krásná vůně,zkrátka naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel4. července 2021

Mohu jen doporučit. Skvělý.

Registrovaný uživatel2. července 2021

Krásne vonia, nadvihne aj skutočne jemné vlasy, rada ho používam. Je to jednoducho"Booster".

Zlepuje vlasy dohromady.

Odporúčam i na jemné vlasy, ak vám samozrejme neprekáža rozčesávanie zlepených vlasov

Registrovaný uživatel28. června 2021

Všetko ako má byť

Skvelý výrobok , spĺňa absolútne svoju funkciu

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

konečne výrobok, ktorý aspoň trochu uľahčuje úpravu jemných vlasov v kombinácii s lakom rovnakej značky

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

super, účes drží, je lehký a vzdušný,vypadá přirozeně

Registrovaný uživatel31. března 2021

hezké balení příjemná vůně mám ho prvně tak teprve testuji

mohl by býti o trochu levnější

Registrovaný uživatel12. března 2021

mám již třetí produkt jsem s ním velmi spokojená na mé jemné vlasy funguje tak jak má používám ho po každém mytí vlasů

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Oblíbený a osvědčený produkt, nakupuji pravidelně již několik let...jediný, co si umí poradit s mými jemnými vlasy.

Registrovaný uživatel23. října 2019

Kupovala jsem opakovaně a vzdy spokojenost. I na dlouhé vlasy super. Mam vlasy delsi a jemne a po pouziti mi nelitaji a drzi chvili tvar.

Registrovaný uživatel12. října 2019

Po použití jsou vlasy bohatý a nadýchaný. Jsem ráda, že jsemsi tento produkt vybrala a začala používat.

Registrovaný uživatel28. července 2019

Maximalna spokojnost