Funguje perfektně. Snadné použití bez nutnosti vypuštění bazénu.

Funguje perfektně. Snadné použití bez nutnosti vypuštění bazénu.
skvěle funguje
používám při napuštění bazénu vodou z vrtu. Máme tvrdou, železitou vodu.
Udělal to co slibuje. Zatím výborný.
Dlouho nám trvalo než jsme zjistili co nám dělá největší nepořádek v bazénu a co s tím. Ale dnes už to víme a s výrobkem jsme maximálně spokojeni.
Je skvělý čistí bazén
Jako jeden z mála prostředků skutečně funguje, pokud máte velmi tvrdou vodu. Používám již několik let.
S hnědými fleky v bazénu jsme si dlouho nevěděli rady, pomohl až Metal Magic.
Vyniká rychlým účinkem a stačilo ho použít pouze jednou.
Žádné nedostatky jsme nezjistili. Funguje to dokonale.
Pokud by se hnědé fleky objevily znovu, nebudeme s objednáním Metal Magic váhat ani chvilku.
nefunguje podle představ
už ho nekoupim
Kvalita, rychlá účinnost
Doporučeno výrobcem bazénů. Metal Magic odstranil rez a usazeniny z bazénu do filtrace ve formě vápenité krusty. Filtrace vyčištěna proplachem.
Stále jsme měli vodu ve vířivce s nádechem žluté barvy, moc železitou, produkt už jsme vyzkoušeli a zázrak, funguje. Krásná průzračná voda ve vířivce. Děkujeme moc za radu.
Úplná spokojenost
výborný pomocník
funguje, sice to trvá více dní (mysleli jsme že to bude ze dne na den), ale vodní kámen z povrchu bazénu se kompletně rozpustil
Mě to moc nepomohlo, mám spíše zákal a né kovy ve vodě.
Je to vynalez
Projevy iontů na plastové povrchy bazénového schodiště byly velmi potlačeny, šlo o zažloutnutí z oxidů mosazi, které se preventivně v potrubí zbavujeme. Účinek velmi dobrý, doporučuji.
Dávku spíše rovnou při horní hranici doporučeného rozmezí.
Velmi dobrý účinek!