Diář Recenze Chaukiss Diář DIAR25 B6 týdenní 2025

Recenze Chaukiss Diář DIAR25 B6 týdenní 2025

Diář Chaukiss B6 týdenní pro rok 2025 je praktickým pomocníkem pro každodenní plánování a organizaci. Tento diář je navržen tak, aby splňoval všechny potřeby uživatele, který hledá spolehlivý a esteticky příjemný nástroj pro správu svého času. Diář má formát B6, což je ideální velikost pro přenášení v kabelce nebo batohu. Desky jsou vyrobeny z pevného materiálu a mají olivovou barvu s…

Ježková Katka24. dubna 2025

Krásně ilustrovaný. 100% kvalita materiálu. Inspirující, veselý a nápaditý. Dodává mi dobrou náladu, kdykoliv jej otevřu. Některé motivační stránky si vytrhnu a zarámuji, jsou skoro jako obrazy.

Není vhodný jako pracovní diář kvůli velkému množství obrázkových stránek, které se musejí přeskočit, než nalistuji týden, který v rychlosti potřebuji.

Nejkrásnější diář, který jsem kdy měla. Rozhodně koupě nelituji a pravděpodobně na příští rok budu chtít stejný.

Michaela Kurková19. února 2025

Nádherný, optimistický, povzbuzující a vůbec boží diář. Strašně mě baví a zapisovat si do něj se stalo malým rituálem.

patri215. února 2025

Krásný barevný diář, plný nádherných ručně malovaných obrázků. Doplněný o různé citáty a moudra. A to nemluvím o stránkách navíc , jako jsou filmy a playlisty atd ... Letos ho mam poprve a pokud bude aj příští rok, na milion procent si ho znovu objednám. Za mne je top 1

a.jancikova14330. ledna 2025

Nádherné provedení. Pevné desky. Spoustu praktických stránek “navíc” (např. vánoční dárky, tabulka pro narozeniny na každý měsíc,…). Musím také pochválit praktickou zadní kapsičku na aršíky samolepek a další. Naprostá spokojenost a určitě to není můj poslední diář. :)

jarmilabrunovska21. ledna 2025

Krásne ilustrovaný diár, veľmi prehľadný, oceňujem najmä stĺpčeky kde si človek jednotlivo poznačí narodeniny

judijawich18. ledna 2025

Uplne boží diař, miluju ho!