Univerzální čisticí prostředek Recenze Chante Clair Vert Sgrassatore Přírodní odmašťovač 625 ml

Recenze Chante Clair Vert Sgrassatore Přírodní odmašťovač 625 ml

Univerzální čistič, který díky mimořádným vlastnostem působí na všechny druhy mastnot. Odstraňuje 3 druhy tuků, a to minerální, živočišné a syntetické. Tato vlastnost zajišťuje neomezené použití v běžném denním životě. Je ideální pro čištění povrchů, jako jsou například kuchyňské linky, sporáky, sklo-keramické desky, odsavače, mikrovlnné trouby, nábytek, stoly, pulty, hladká bílá kůže, ráfky…

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

výrobky fa. Chante Clair používám již delší dobu a jsem s nimi nadmíru spokojená. Jak tento výrobek, tak i jiné produkty perfektně odmašťují a tím se úklid stává zábavou

výrobek doporučuji

Registrovaný uživatel10. února 2022

Jedine co funguje na skvrny od vsehozneho na pradle deti.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

super prostředek

Registrovaný uživatel28. září 2021

vše umyje

super produkt

Peter's Salat28. června 2021

Vynikající prostředek. Používám ho již léta a jsem s ním, naprosto spokojený. Používám ho na všechno. Prostě dokonalý.

Někdy se porouchá pumpička ale přeleju do prázdné nádobky s pumpičkou a používám dál.

Registrovaný uživatel15. března 2021

Nejlepší prostředek jaký jsem kdy měla