Tmel Recenze Ceys Total Tech 290 ml transparentní

Recenze Ceys Total Tech 290 ml transparentní

Zvládne všechno. Vysoce mnohostranný jednosložkový hybridní tmel. Vykazuje vyšší přilnavost než polyuretan v kombinaci s pružností a těsností silikonu. Lepí, tmelí a opravuje všechny typy materiálů v interiéru i exteriéru, a to i pod vodou.

Registrovaný uživatel9. září 2023

při rekonstrukci bytového jádra lepení PVC čtverců na umakart a prozatím ok okamžitá přilnavost

zda se že funguje

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

Žádné klady nemá. Cena vysoká a kvalita 0

Nelepí jak slibuje, nedrží a odlepuje se, za tu cenu už nikdy, radši obyčejný chemopren.

Již nikdy nekoupím. Lepila jsem jen suchý zip na zeď venku a jak slibuje, že lepí vše, tak to není pravda, nefunguje. Odlepuje se, teplem měkne. Nedoporučuji.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Měla jsem nachystaných asi 5 kousků, které byly potřeba (s)lepit. Drží pouze jediný. Velké zklamání...

Registrovaný uživatel6. května 2020

Přesto, že je podle reklamy vhodný na všechny druhy plastů, plastovou nádobu na dešťovou vod jsem s ním nezalepil , lepidlo i po vytvrzení je stále jako guma.

Průměrné lepidlo za nadprůměrnou cenu