Literární cestopis Recenze Českem od severu k jihu: Stezka středozemím - Jan Hocek (2022, pevná)

Recenze Českem od severu k jihu: Stezka středozemím - Jan Hocek (2022, pevná)

Další ze série dálkových tras České republiky Via Czechia je na světě. Známý cestovatel Jan Hocek, zakladatel Severní a Jižní stezky, které spolu tvoří ucelenou trasu kolem naší vlasti, se tentokrát vydal napříč středozemím, tedy od našeho nejsevernějšího bodu po bod nejjižnější. Vznikla tak přes 600 kilometrů dlouhá trasa pro pěší i cyklisty vedoucí podél toků řek, přes kopcovité úseky i mezi…

Registrovaný uživatel14. února 2023

podrobně rozepsané trasy a počty dní + veškeré zajímavosti nejen na trase , ale i v blízkém okolí

jsem spokojený a určitě si nějaký úsek projdu

Registrovaný uživatel21. června 2022

Výborná kniha.

Registrovaný uživatel10. června 2022

Dobře zpracovaný.

Registrovaný uživatel7. května 2022

Přehledný a velmi zajímavý průvodce.

Registrovaný uživatel6. května 2022

Dobře udělaná kniha, dá se pode ní cestovat

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

protože mám předchozí dvě knihy

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Knihu mám 2x, jednu pro syna, který už ČR od severu k jihu přešel v roce 2018. Za znalost této knihy jsem v Českém Rozhlasu vyhrál další knížku. Jsem nadšen, předchozí 2 knížky pana Hocka mám už dávno a i ty jsou sqělé! Je v nich ten Bädecker, informace i vlastní dojmy a prožitky. Rubriky pro všechny čtenáře! Díky pane Hocku.