Recenze Cerave SA Smoothing zjemňující čisticí emulze 236 ml

Zjemňující čisticí emulze pro normální až suchou pokožku těla. Čistí a hydratuje, aniž by byla nerušena ochranná bariéra pokožky obličeje a těla. Exfoliuje, zvláčňuje a vyhlazuje drsnou pokožku a pomáhá obnovit kožní bariéru. Emulze je určena pro suchou, drsnou pokožku s nerovnoměrným povrchem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Cerave SA Smoothing zjemňující čisticí emulze je vhodná pro citlivou a problematickou pleť, pomáhá snižovat výskyt zánětů a ucpaných pórů. Je však potřeba počítat s možným vysušováním pleti a doplnit péči o hydratační přípravky. Pro silné akné není nejvhodnější volbou.

• Jemně čistí a zjemňuje pleť
  • Vhodný pro citlivou a problematickou pleť
  • Pomáhá snižovat výskyt zánětů a ucpaných pórů
  • Neparfemovaný a nekomedogenní
  • Stačí malé množství pro účinné čištění
  • Může vysušovat pleť, zejména při častém používání
  • Na citlivé pleti může lehce pálit
  • Při prvním použití může způsobit štípání očí
  • Není vhodný pro cystické a silné akné
  • U některých uživatelů nezaznamenán výrazný efekt na keratózu

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Perfektně čistí, pleť je pěkně jemná.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Spokojenost, čistí dobře, stačí malé množství, bez vůně, lze použít na obličej i tělo.

Obličej po použití trochu sušší, tato řada cerave sa (tzn. včetně krému) doporučena pro léčbu keratózy, výsledky zatím bohužel ale nepozoruji (používání cca 4 týdny). Čisticí pěnící gel pro normální až mastnou pleť a pokožku těla Cerave (bílo zelené balení) mi přišel o něco lepší.

Dobrý čistící pěnící gel, má čistit i zjemňovat.

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

zatím mi dobře pomáhá s akné. Je příjemný a nedráždí, hlavně nezanechává nepříjemný pocit po umytí.

při prvním použití mě trochu štípaly oči

Registrovaný uživatel15. března 2022

+ krásně vyčistí + neparfemovaný + nekomedogenní + na citlivou a suchou pokožku

Registrovaný uživatel9. února 2022

Opravdu pomáhá odbourávat mastnotu na obličeji a po 5-12 týdnech vidíte na aknózní pleti rozdíl. Pro mě je vyhovující a splňující požadavky.

Na citlivé pleti lehce pálí a po častém užívání vysušuje, musíte proto do skincare routine zařadit olejové krémy nebo séra.

Dokonalé pro mastnou pleť s ucpanými póry. Na cystické a velmi silné akné nebude příliš nápomocný.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Používám dlouhodobě na tělo a někdy i na obličej. Pomáhá snižovat výskyt drobných zánětů/ucpaných pórů.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Vyhovuje mi jeho konzistence, pleť je po vyčištění jemná nejen na dotek, ale i pocitově. Mám velmi citlivou a problematickou pleť a tento produkt mi vyhovuje ve všech směrech.

Registrovaný uživatel4. února 2021

Dost mi pomohl na problematickou a hlavně mastnou pleť. Pleť už se mi skoro vůbec nemastí. A pupínky se mi taky objevují v malé míře :)

Bohužel ale obličej vysušuje, proto je potřeba hodně hydratovat.

Já osobně tento gel používám 2x denně, i když jsem četla, že není pro každodenní používání, mě to vyhovuje :) Špatné také není, to třeba střídat s Foaming Facial Cleanserem také od CeraVe, je totiž na mastnou pleť, zajišťuje více obnovu bariéry kožních buněk.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2020

Super cena, prijemne slozeni, snadne nanaseni