Péče o oční okolí Recenze Cerave hydratační oční péče 14 ml

Recenze Cerave hydratační oční péče 14 ml

Obnovující oční krém slouží k hydrataci pleti. Lehká formule, která obsahuje mořské a rostlinné extrakty, hydratuje delikátní pleť kolem očí a zanechává oční okolí více rozjasněné a probuzené. Se 3 přirozeně se vyskytujícími ceramidy a kyselinou hyaluronovou, která je zásadní pro podporu kožní bariéry a uchovávání vlhkosti v pleti. Využívá patentovanou technologii MVE pro doplnění…

zoe.velkekarlovice4. srpna 2025

Vynikající krém na oční okolí.

Registrovaný uživatel16. února 2025

Kupuji opakovaně, vyhovuje mně. U některých krémů se mi dělala vyrážka, tento je bezproblémový.

zimova.hanka12. ledna 2024

Příjemná konzistence, bez parfemace, dobrá cena

bi.iveta12. prosince 2023

Pleť se dávala dohromady týden po tomto krému

Hrozne, okolo oči se mi hned po dvou použití udelala suchá šupinatá kůže, pálilo to. Naprostý opak slibované hydratace.

Registrovaný uživatel18. dubna 2023

Perfektní oční krém. Vyhlazuje vrásky, stahuje otoky.Doporučuji sbalit sebou na dovolenou!Vyzkoušeno na horách i u moře.

Registrovaný uživatel24. října 2021

Oční okolí dobře hydratuje, nedráždí citlivé oči a má skvělý úzký aplikátor.

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

vyrobek dobre se vstrebava, zanechava pokozku vyzivenou nedrazdi oci,

dala jsem na reklamu i koupila kvuli kruhum pod ocima. Pouzivam dva mesice. Uprimne, zadne zmeny nevsimla jsem se

Nemam v planu koupit dalsi baleni kremu.

Registrovaný uživatel28. března 2021

Příjemný a krásně hydratuje, mám mastnou pleť a určitě nemám pocit, že by tomu ještě napomáhal, rychle se vstřebává a nedělá žádný filtr, po pravidelném používání mám pocit, že jsou kruhy pod očima světlejší