Výborný krém na tvář i tělo.

Výborný krém na tvář i tělo.
Příjemný, bez parfemace.
Byl nám doporučený paní doktorkou. Je super, hydratuje pokožku, dlouho vydrží na pokožce a nesmývá se. Maximální spokojenost.
Používám krém delší dobu, po natření nezůstane kůže mastná a taky mi vyhovuje, že není moc navoněný, obvykle ho použiju i jako dárek.
Výborný pro atopickou pleť, nedráždí, promašťuje, příjemný na kůži, moc pomáhá dceři...
Krém mi nesedl, mám velmi suchou pleť a pro mne byl slabý.
Vyšší cena, měla jsem podobný od Skincyclopedia za poloviční cenu a ten mi mou suchou pokožku hydratoval daleko lépe.
Nedoporučuji pro velmi suchou pleť.
Hned se vstřebá, a není po něm mastný pocit.. :)
dobrý i na rucez a kůži kolem nehtů..
ve škrábnutí nebo na zarudlé (podrážděné) pokožce štípe.. (někdy jen chvíli a pak cajk, někdy ovšem lepší umýt..
Výborný krém na obličej z akné či tomu podobně a nejen na obličej... už tři roky ho používám a vytlačil většinu ostatních krémů u mě doma.. :)
Příjemný krém, dobře se roztírá a vstřebává. Nenechává mastný film.
Je super, doporučuji.
Uz mám druhé balení, výborný krém. Krásně hydraratuje a uzdravuje pokožku. Například když mám odřený nos od rýmy. Večer namažu sice trochu pálí, ale ráno je nos jako nový. Mám mastnou a aknozní pleť a výborně mi na noc vyhovuje.
Je velmi dobrý pro suchou a poškozenou pokožku, není mastný, dobře se roztírá.
žádný zápor jsem nenašla
Mohu jen doporučit.
Krásně se roztírá, jemně voní. Suchá pokožka se zlepšila.
Vyšší pořizovací cena, ale krému stačí trochu, takže vydrží dlouho.
Vyhovuje mi na problémy se suchou kůží na končetinách.
Velmi příjemný.
Tento krém mi vyhovuje. Není parfémovaný a není mastný.
Používám ho již delší dobu, je OK
Neparfémovaný, dobrá vstřebatelnost a textura. Skvělý na suchou a napnutou pokožku !
Používám mnoho let, je nedráždivý a rychle se vstřebává. Výborný krém.
Nemastny , vyzivujici
Ideální na suchou a citlivou pleť
skvělá textura, lehký , vstřebává se dobře , používám na suchá místa na těle , neparfemovaný , objednávám znovu
Nevím - poprvé jej bude moje paní používat.
Neznám zatím žádné
Věřím, že určitě moje paní najde v tomto krému zalíbení.
Jeden z mála krémů, který s úspěchem používám na velmi suché ruce po častém používání dezinfekce, výsledek perfektní.
Velice příjemný hydratační krém, pleť je po něm hebká jak miminko
Určitě koupím znovu