Rychlý účinek proti černým tečkám.

CeraVe Blemish Control Cleanser Gel Moussant je účinný pro pleť s akné a černými tečkami, přičemž nevysušuje a má jemnou konzistenci. Silnější složení však může být nevhodné pro neaknózní nebo citlivou pleť. Doporučeno pro uživatele s problematickou pletí, ale je vhodné zvážit konzultaci s dermatologem před použitím.
Rychlý účinek proti černým tečkám.
It is having a pungent smell of oil used in it. Newly opened from the first use itself
Staci malé množství
Kvalita a cena.
Skvělá kvalita za přijatelnou cenu.
..funguje přesně, jak má..dcera mívala krupicku na čele a plno akne a po pravidelném aplikovani má pleť čistou..
dceři pomáhá na akné, nezahojí, ale zklidní a cítí se lépe
Nevysušuje. Nemá parfemaci.
Nevidím zlepšení po nespočetně použití
Zkusím příště vyzkoušet jiný gel od této značky.
velké balení; účinné složky
silné složení, které mi vysušovalo pleť
Přípravek koupen na základě recenzí. Pro mou neaknózní smíšenou pleť byl gel nevyhovující. Po umytí mi pleť podráždil a vysušil pleť. Po umytí byla pleť sice hladká, ale zbavena veškerého mazu. Pro každodenní mytí nevhodný. Po několika dnech mi vysušil pleť a musela jsem několik dní obnovovat ochranný film pleti. Myslím, že složením je to přípravek, který se hodní na mastnou a silně aknózní pleť, ale měl by jeho používání doporučit dermatolog. Přípravek bohužel nemohu doporučit.
funguje jak má, akne se začalo neskutečně honit již po týdnu používání (2-3 denne), používám kudy den, nemohu si jej vynachválit
Velmi jemná čistící pěna / emulze
Nedráždí
Bez parfemace
Velké balení
Viditelná redukce černých teček a úbytek akné, dokonce jizviček po něm
Mám jemnou smíšenou pleť a moc toho nesnesu, ale tohle mi opravdu krásně sedlo a vidím, že pomáhá. Velmi příjemná pumpička a konzistence produktu.
Akné se mi udělá jen občas nějaký boláček, více před začátkem mých dní a po kvůli hormonálním změnám., ale velmi rychle zmizí.
Krásně myje a zároveň nevysušuje