Kvalita zvuku i při vyšších rychlostech je velmi dobrá, výdrž baterie minimálně 16 hodin. Nabíjení je velmi rychlé, až překvapivě.

Zatím spokojenost
Kvalita spojení, výdrž.
Vzhledem k měřítku poměr cena/ výkon. Žádné.
Dobrá volba
Zpracování, Čeština
Kvalitný zvuk, jednoduchosť montáže, CZ jazyk, jednoduchá obsluha
Vysoká cena
Funkce, čistota přenosu,
Absolutně nekoresponduje popis vzdálenosti se skutečností! V hodně ideálních podmínkách jste max na 1/3 tj 500m
Máto to výhradně na komunikaci se spolujezdcem, tak jsem v celku spokojen.
dobré ovládání, dobrá montáž do přilby
ve skutečnosti dosah mezi dvěma jezdci 200-300metrů na volném prostranství, za mě docela problém. Uvedených 1,5km byl hlavní důvod mého nákupu.
už bych nekoupil
Komunikátor super. Dala jsem na doporučení obchodníka a fakt pecka. Vse funguje jak má a vzhledem k tomu že se na čtyřkolce teprv učím tak za mě velkej pomocník.
Dopirucim dál.
Byl mi doporučen zkušenějšími motorkáři.
Dlouhá výdrž baterie, bezvadný přenos, žádné ruchy z okolí
Vše v pohodě, jen doporučuji.
Super dosah,vše slyšet,jednoduché ovládání,dlouhá vydrz baterie, levnější verze bych nekupoval a dražší mi přijdou pak už asi zbytečné záleží na náročnosti uživatele ..
Trosičku oříšek spárovat asi 4ks intrecomu ale to bylo asi rukama:-)
Vše funkční,
Je třeba provést aktualizaci