Recenze Catler MF 620

Šlehač mléka Catler MF 620 představuje praktický doplněk do každé kuchyně, který umožňuje snadnou přípravu mléčné pěny, horké čokolády nebo ohřátého mléka. Tento elektrický napěňovač je navržen tak, aby splňoval různé potřeby milovníků kávy a horkých nápojů. Přístroj nabízí čtyři samostatné režimy: horkou pěnu, studenou pěnu, ohřev mléka a přípravu horké čokolády. Šlehač je vybaven automatickým…

dekanova28. května 2026

Hned jsem se do něj zamilovala, je boží a dělá to, co má. K tomu rychlé doručení :)

Registrovaný uživatel4. května 2026

materiál dobrý, dobře se to myje

druhé mléko až po schladnutí produktu, což dost trvá a není asi uplně zápor ale ovládání za mě by mohlo být praktičtější - opakované stisknutí jednoho tlačítka, které má pomalejší reakce je trochu pro trpělivost

zkoušeli jsme jen párkrát. Když chcete takovou tu pevnou pěnu, tak to funguje ok, ale jen pro prvního uživatele. Druhý si musí počkat než přístroj vychladne. Což trvá z nějakého důvodu dost dlouho. Takže pro druhého zájemce o napěněné mléko jsme použili ruční frapé šlehač. na latte art to není.

marcel19. dubna 2026

není vidět vnitřní ryska hladiny

ta černá je efektní ale nepraktická

gaba.josef9. prosince 2025

S kvalitou pěny jsem spokojená, ale její příprava trvá déle, než jsem byla zvyklá u staršího typu

Nevím jestli jsem na to jen nepřišla, ale vadí mi, že musím po skončení vytáhnout přístroj ze zásuvky