Recenze Catler EA 800 Cubisto

Automatické espresso Catler EA 800 Cubisto je navrženo pro milovníky kávy, kteří hledají kompaktní a efektivní řešení pro přípravu různých druhů kávových nápojů. Tento kávovar kombinuje moderní design s praktickými funkcemi, které usnadňují každodenní používání. Design a rozměry Catler EA 800 Cubisto se vyznačuje kompaktním hranatým designem, který se snadno vejde i do menších kuchyní. Díky…

Jarda Grulich20. května 2026

jednoduchý přístroj za přijatelnou cenu

dodávka přístroje bez kabelu 230V což je dost závažné

neodpovídá na email

Registrovaný uživatel23. prosince 2025

Robustni Velmi funkcni Vyraby v6nikajici kavu Moznost doladeni chuti/zpusobu priprav. Nema zadne trisky na slechani mleka nebo mlecni cesty naroxne na udrzbu

Mozna trochu hlucnejsi mleti

pavlina.cizova16. října 2025

skvělý, cena

Registrovaný uživatel14. října 2025

Dělá co jsem přesně chtěl Snadné čištění Je to moc hezký přístroj

Je hlučnější, pokud vstáváte před pátou v paneláku jako já může to být problém. Zbytečné limity na tvorbu kávy třeba americano nejde snížit množství kávy a množství vody, je tam jen drobná možnost jít dolů. Zbytečně zamčené. Asi by mohla být káva ještě namletá jemněji. Na jedničku hrubost je to spíš střední mletí než jemné.

Asi dobrý produkt pokud ho koupíte do 5tis jako já. Určitě plus to, že jde snadno čistit u některých kávovarů je nutné po nějaké době promazání apod. Tady to odpadá.