Celkem praktický, vyhovuje údržba kávovaru.
Hlučnější. Chybí prihřívání kávy.

Celkem praktický, vyhovuje údržba kávovaru.
Hlučnější. Chybí prihřívání kávy.
Zajimavy, moderni vzhled
1) Neudrzuje teplotu kavy, 2) nelze jinak vylit prebyvajici vodu z nadrzky, nez cely prekapavac obratit dnem vzhuru, 3) timto se zvysuje riziko prehlednuti vyjmutí sberne konvicky a tak jeji rozbiti, 4) nahradni konvicky nejsou v brzku k mani
Zajimavy prekapavac kavy pro pripravu chutne kavy, ale s opatrnosti
kvalita
precizní spracování, prostě kvalita
V porovnání s jinými levnějšími kávovary na přípravu filtrované kávy obsahuje méně plastu, přes který teče horká voda.
Design je moc hezký a praktický. Dá se postavit ke stěně a příliš nevyčuhuje do prostoru kuchyňské linky.
Kávovar je lehký, takže v případě potřeby lze převést.
Používám prakticky denně tři/čtyři roky.
Karafa neuchová kávu déle horkou, ale s tím je potřeba počítat, když to není termokonvice.
Sklo karafy je docela křehké, při menší neopatrnosti se rozbije. Měla by jít ale koupit nová nebo lze taky nahradit jinou nádobou, já používám půl litrovou odměrku.
Pokud nepotřebujete kávovar, který uchová kávu déle horkou, tento koupit doporučuji.
Kávovar nefunguje. Odeslal jsem ho postupně na dvě místa. Z toho prvního se mi vrátil s tím, že jsem ho poslal na nesprávnou adresu. Použil jsem však adresu, kterou jsem dostal při telefonickém kontaktu s firmou. Následně byl přístroj poslán na adresu jinou, kterou jsem opět dostal při telefonickém dotazu. Běží třetí týden a nic…
Je mi to líto, design se mi moc líbil, ale co s nefungujícím strojem?
Možná zafunguje reklamace?