Rychlá

Konvice Catler Charlotte BM500 vyniká svým originálním designem a praktickými funkcemi, jako je nastavení teploty a udržování teploty. Kvalitní zpracování a rychlý ohřev z ní dělají spolehlivého pomocníka do kuchyně, i když někteří zákazníci zmiňují pomalejší dobu varu. Celkově je vhodná pro ty, kdo ocení kombinaci stylu a funkčnosti.
Rychlá
Design
Mohla být o něco větší
Konvice je krásná, vaří rychle vše je super.
Design super
Stylový retro design, který zaujme na první pohled
Nastavení teploty od 40 °C do 100 °C – ideální pro milovníky čajů i rodiče připravující kojeneckou vodu
Funkce udržování teploty po dobu až 30 minut
Jednoduché a intuitivní ovládání
Kvalitní zpracování a rychlý ohřev
Musím říct, že tahle konvice Catler Charlotte BM500 mě nadchla hned po vybalení z krabice – ten retro design je prostě nádherný! Elegantní tvary, decentní barevné provedení a kovové detaily z ní dělají nejen praktického pomocníka, ale i stylový doplněk do každé kuchyně. U mě se stala okamžitě nepřehlédnutelnou ozdobou linky. Co ale rozhodně není jen o vzhledu, je možnost nastavení teploty od 40 °C do 100 °C. Miluju čaje, takže si konečně připravuju zelený, černý i bylinkový nápoj při správné teplotě – žádné spařené lístky nebo vlažná voda. A pokud si zrovna nedojdu hned nalít? Nevadí – konvice umí udržet dosaženou teplotu až 30 minut, což je pro mě absolutní gamechanger! Ovládání je příjemně jednoduché a přehledné, žádné zbytečné mačkání, všechno dává smysl. Výkon konvice je navíc velmi slušný, takže voda je ohřátá během chviličky.
Stylový a originální design - zaujme na první pohled
Stojan s nastavitelnou teplotou - umožňuje přesné nastavení teploty pro různé druhy nápojů – ideální pro milovníky čaje, kávy i instantních jídel.
Přehledný teploměr/ukazatel teploty
Dobře padne do ruky, snadno se nalévá a ovládání je intuitivní.
Kvalitní zpracování a spolehlivost
Konvice Cetler BM 501 Victoria mě nadchla hned na první pohled – její elegantní design je opravdu nevšední a působí jako stylový doplněk do kuchyně, nejen jako spotřebič. Jemné retro prvky v kombinaci s moderním zpracováním z ní dělají kousek, který zaujme každého, kdo má rád krásné i praktické věci. Velkou výhodou je i její chytrý stojan, který umožňuje nastavit teplotu vody podle potřeby – což jako milovník čaje opravdu oceňuji. Ať už připravuji zelený čaj, kávu nebo jen ohřívám vodu pro dítě, vždy mám kontrolu nad přesností. Ukazatel teploty je přehledný a působí luxusně, takže nejen dobře funguje, ale i hezky vypadá.
Hezký design, plná funkčnost, pro 1 osobu ideální objem.
dlouhý ohřev
konvice má úžasný design
pomalejší doba varu
Skvělý design, kvalitní zpracování. Konvice je zatím v záběhu, nezjištěny žádné problémy, v kuchyni dělá parádu.