Recenze Cateye CAT Velo Wireless + VT235W

Bezdrátový cyklopočítač Cateye má 8 funkcí: denní / celková vzdálenost, okamžitá / průměrná / max. rychlost, čas jízdy, hodiny, spotřeba kalorií; doplňkové funkce: LED podsvícení displeje, aut. funkce START / STOP, funkce Pacer - indikátor (šipky) poměřující okamžitou a průměrnou rychlost, nastavitelná celková vzdálenost, bezdrátový přenos na vzdálenost až 70 cm, univerzální držák na řídítka.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Cateye Cat Velo Wireless + VT235W nabízí kvalitní zpracování a přehledný display, ale u některých uživatelů se objevují problémy s wireless připojením a manipulací s držákem. Pro běžné uživatele s méně náročnými požadavky na funkce a manipulaci je produkt vyhovující, avšak náročnější uživatelé mohou narazit na omezení.

• Přehledný a čitelný display
  • Jednoduché ovládání
  • Kvalitní zpracování
  • Dostupné náhradní díly a doplňkové příslušenství
  • Solidní a dostačující v kategorii
  • Proměnlivá velikost číslic zhoršuje orientaci v hodnotách
  • Nekvalitní přenos signálu u wireless provedení
  • Nepohodlné ovládání podsvícení
  • Obtížné vysunutí computeru z držáku
  • Držák na gumičku v základním balení je nestabilní

George554521. června 2025

Již doma máme 2 VT230 a i jeden VT235, takže jsem věděl do čeho jdu, vyhovuje.

Registrovaný uživatel15. března 2025

Tradiční a kvalitní značka (předchozí drátový computer cateye mi sloužil dobře přes 20 let), dostupné náhradní díly a doplňkové příslušenství. Jednoduché funkce.

Tato verze má proměnlivou velikost číslic, což u některých položek zhoršuje orientaci v zobrazených hodnotách. Wireless provedení sice eliminuje zbytečnou kabeláž, ale přenos může být nekvalitní. Po pár jízdách mi začala udávaná rychlost přeskakovat mezi 7 až 30 km/h ačkoliv jsem právě jel stabilní rychlostí po rovině na asfaltové silnici. Pokud se nepodaří vyladit, budu asi muset přejít zpátky na drát. Taky podsvícení funguje docela blbě. Není k němu samostatné tlačítko, takže je nutné zmáčknout to univerzální, čímž dojde posunu na další funkci, což je dost nepraktické. Asi nejhorší změna se týká uchycení computeru v držáku. Zatímco dříve měl držák páčku, po jejímž stlačení se computer uvolnil a dal se snadno vysunout, aktuální modely se musí vytahovat na sílu, což jde poměrně špatně, ikdyž postupují podle návodu a vždy se bojím, abych držák nebo computer nezničil. Naštěstí jsem si Dokoupil držák, který se na řidítka šroubuje, takže pevně drží. V základním balení je ale držák na gumičku a u něj si hladké vysunutí vůbec neumím představit. Takže pokud kolo častěji někde parkujete a nechcete computer nechávat na kole, je to docela komplikace.

Vybíral jsem mezi cateye a force se stejnými funkcemi. Nakonec jsem se rozhodl pro cateye na základě dobrých zkušeností s předchzím computerem stejné značky, i když byl asi 2x dražší. Teď bych ale volil spíše ten force. U o 20 let novějšího modelu bych čekal promyšlenější a vyladěnější funkce a manipulaci. Za mne je to posun k horšímu.

Registrovaný uživatel29. října 2023

Solidní a dostačující. Naprostá spokojenost v jeho kategorii

Nezjistil jsem žádné.

Splní to co se od něho čeká

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

Čitelný display, je pro maželku, která nosí brýle.

V manuálu jsem nenašel jak se dá při výměně baterie nastavit celková ujetá vzdálenost.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Přehledný display

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

aktualně to nejlepší na trhu s poměrem cena a provoz pro běžného uživatele

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

jednoduché ovládání kvalitní zpracování

doporučuju všem kdo hledá kvalitní výrobek za dobrou cenu.