Mobilní telefon Recenze CATERPILLAR B26 černý

Recenze CATERPILLAR B26 černý

Mobilní telefon Caterpillar CAT B26 je další z řady odolným mobilních telefonů, o které nemusíte mít strach, když například pracujete v podmínkách, kde hrozí nějaké to vypadnutí telefonu z kapsy. Jde o klasický mobilní telefon, určený uživatelům, jenž jednoznačně preferují tlačítka před dotykovými displeji. Je vybaven základními funkcemi a vším potřebným, co běžný uživatel této kategorie bude po…

Elymier Malcová22. března 2023

Předchozí model 25 byl naprosto skvělý. Model 26 zásadně nedoporučuji. Obsluha pomalejší a komplikovanější než u chytrého telefonu(což ovšem u mě byl důvod, proč mám dva telefony, u hloupého jsem chtěla rychlou obslužnost ) Zmeškané hovory ukládá po sobě, jsem hodně zaneprázdněná a když mám 25 zmeškaných hovorů, některým klientům volám 5krát,jelikož nemám kapacitu paměti zapamatovat si 25 čísel na jedno zkouknutí. Neodesílá sms na neuložené kontakty. Vhodný tak pro důchodce, který si vyřídí 5 telefonů za den.

Registrovaný uživatel4. února 2021

tuto značku používám dlouho

Konfrst 501. září 2020

nulový

Uvádíte cenu Flipového pouzdra pro telefon Xiaomi Redmi 7A - tak že je to od vás podvod

lidi nic nekupujte

Registrovaný uživatel25. února 2020