hrudkuje, voní,
malé balení...

Cat Step Tofu Lotus je stelivo s vynikajícími vlastnostmi, jako je nízká prašnost, příjemná vůně a dobrá schopnost hrudkování. Vhodné je i pro automatické toalety a lze jej splachovat do WC. Někteří uživatelé však zmiňují, že materiál má malou savost a některé kočky stelivo odmítají. Celkově je produkt hodnocen jako kvalitní, ale jeho vhodnost závisí na konkrétních potřebách koček.
hrudkuje, voní,
malé balení...
Zatím nejlepší stelivo co se týče prašnosti. Tofu stelivo u mě vyhrává na celé čáře, je téměř bezprašné, a to je pro mě nejdůležitější parametr.
Nejlepší "bezprašné" stelivo. Práší naprosto minimálně, za mě TOP. Dosud vyzkoušená "bezprašná" steliva (bentonit, nebo něco s dřevitými vlákny) prášila šíleně. Všechno v místnosti, ve které kočičí wc stálo, bylo pokryto vrstvou prachu, a to bylo něco, co mi mimořádně vadilo, nemluvě o tom, že to dýchám já i ta kočka. Takže TOFU je pro mě aktuálně naprosto parádní stelivo, které dělá, co má, a téměř NEPRÁŠÍ. Pokud nyní přejedu prstem po policích v místnosti s kočičím wc, není tam nic, čisto. Bomba.
výborně saje, vhodný do automatických WC, nádherně voní, dlouhá výdrž bez zápachu, perfektně hrudkuje, možnost hodit do WC, pro tři kočky v automatu vydrží měsíc, ( další dva WC mají jiné stelivo, ale toto používají nejvíce)
Jedno z nejlepších steliv pro kočky.
Není co psát vynikající stelivo
barva a vůně
malá savost materiálu
Není to po celém bytě jako písek.
Líbí se mi, že se dá splachovat do WC.
Příjemná jemná vůně.
Mám dvě kočky a zatím ani jedna stelivo nepoužila.
Už jsem vyzkoušela hodně steliv a zatím se nikdy nestalo, že by na některé vůbec nešly. Dám tomu ještě čas, ale už ho mají k dispozici víc, než týden.
Stelivo ani jedna z mých koček nepoužila.
Ještě chvíli počkám, ale zatím se nestalo, že by nějaké nové stelivo vůbec nezkusila. Toto je první.
Je super spokojenost
Super vůně a krásně hrudkuje