Hodinky jsou precizně s
zpracované
Vypadají mnohem ale mnohem dražší než jsou.
Určitě kovový řemínek.
Trhá chloupky na ruce a nastavení délky má opravdu málo mikro poloh..

Hodinky Casio Collection Duro MDV-107 jsou chváleny za kvalitní zpracování, vodotěsnost a výbornou čitelnost ciferníku, přičemž jejich cena je považována za velmi výhodnou. I přes drobné výhrady k řemínku a svícení ciferníku představují spolehlivou volbu pro běžné i sportovní využití.
Hodinky jsou precizně s
zpracované
Vypadají mnohem ale mnohem dražší než jsou.
Určitě kovový řemínek.
Trhá chloupky na ruce a nastavení délky má opravdu málo mikro poloh..
Nic mě nepřišlo
Přesné, dobře čitelné, vodotěsné, dobrá cena.
Vyšší hmotnost.
Dobrý poměr kvality a ceny.
Odolnost vodotěsnost poměr ceny ideální.
Nesnášel jsem
Za tu cenu bezkonkurenční, udivující kvalita zpracování. Indexy jsou výborně zarovnané. Hodinky které nosí nebo nosil Bill Gates, takže hodinky s příběhem.
Menší horizontální vůle v lunetě, ale na funkci to nemá vliv. Jen porovnávám s několikanásobně dražšími hodinkami Seiko a Citizen.
Kdo chce levné a kvalitní potápky, tak určitě nic lepšího za tu cenu nenajde, ani omylem.
Krásné ,levné,kvalitní.Bezkonkurenční cena/výkon
Malinká datumovka,ostré hrany pásku,v noci nesvítí vůbec nebo minimálně.Pásek jsem okamžitě vyměnil za pásek z Temu za 60kč.Spíš na slabší zápěstí,menší rozměr.
Super,dokonalé skoro za ty peníze
Nádherné,kvalitní,velmi dobrá cena.
Hodinky jsou trochu menší ale za tu cenu není co vytknout.Dokonalé .
Design je zdařilý, rád se na ně dívám, když je mám na ruce
Hodinky s klasickým vzhledem, za neuvěřitelně nízkou cenu vzhledem k poměru výkon-cena, které díky svým rozměrům sluší na zápěstí téměř každému muži.
Pokud ten muž nenosí sukni a podpatky.
Jsem maximálně spokojený, přemýšlím, že si je vezmu do hrobu.
vodotěsnost 200m
kvalitní hodinky za rozumnou cenu
Hezké, elegantní, vodotěsnost 200 metrů, a za tu cenu, skvělé.
Hodinky mohu hodnotit pouze z vizuální stránky, protože to byl dárek. Hodinky vypadali skvěle :)
Dobre sedia na ruke a nie su az tak velke ako som sa obaval.
Gumovy remienok bude mozno pre niekoho trochu tvrdsi ale to sa da v pripade potreby lahko zamenit.
Dobre hodinky za pomerne dobru cenu.
Poměr cena/výkon
Velikost, styl, cena, design
Vždyť je nosí Bill takže nemůžou mít žádné zápory
Vyměnil jsem sklo za vypouklý china safír a zalil jsem je olejem! Staly se z nich top hodinky které absolutně miluju!
viditelnost
kratke svietenie cifernika
Dobrá cena super hodinky
Musím chvíľu ponosit a posledovat nič neposudim na prvý dojem
za ty prachy není co vytknout , 200m ponor , dizajn je fantastickej , mám podobný automaty v titanu od Certina a ty hodinky jsou pomale stejný
jsou jen quartz a na datumovku by to chtělo tu malou lupu , jak má třeba SEIKO , nebo rolády
Výbornej produkt a opravdu za ty peníze hodně muziky
Klasické hodinky značky Casio. Celkem vkusné.