Recenze Casio Collection A168WA-1YES
Hodinky Casio Collection A168WA-1YES vynikají retro designem a spolehlivým chodem, což ocení zejména nostalgičtí uživatelé. Navzdory plastovému pouzdru a jednoduchému řemínku nabízejí pohodlné nošení a dlouhou výdrž baterie. Pro běžné použití jsou hodinky vhodnou volbou, ale pro náročnější uživatele mohou mít drobné nedostatky.
Retro design vyvolávající nostalgii
Přesný chod a spolehlivost
Jednoduché a přehledné ovládání
Dlouhá výdrž baterie
Nízká hmotnost a pohodlné nošení
Plastové pouzdro se časem ošoupá
Laciný a neforemný kovový řemínek
Dny v týdnu jsou anglicky
Na větší ruce mohou působit malé
Po krátkém nošení se uvolnil řemínek
Po pár hodinách upadl řemínek
retro, cena výdrž baterie
pouze water resist
hodinky co jsme měl před 40 lety
Krásné retro hodinky
Je to dárek k vánocům , zeptejte se potom .
Vše dle očekávání, retro jak má být
Nostalgie
Proste klasika - nadcasovy dizajn, funkce a to vsechno za cenu lepsi vecere
Na dnesni dobu muzou na vetsi ruce pripadata male ale je to jenom vec zvyku.
God tier watch, nesmi chybet v zadne kolekci :-)
Stará klasika, kovový remienok ,hodiny tiež kovové.Su trochu menšie ako sme si pamätali, veľkosťou v porovnaní aké boli cca v roku 2000 sú ako dámske.
Ikonický design, lehké, kvalitní a levné. Odkaz z 90. let. Hodinek mám více, vždy nosím na vhodnou situaci.
Krása jednoduchosti a retro vzhledu.
Nemá chybu, super řešené upravení délky řemínku - zvládne to každý doma sám
klasicke retro v novem vydani
Je to dárek, takže zatím nevím ale vzhledově jsou boží
Překrásná klasika. Dvojpípnutí každou celou hodinu lze v nastavení vypnout. Já si ponechávám zapnuté čisté z nostalgických důvodů. Hodinky mají krásný vzhled. Doporučuji
Super retro kousek, který na ruce ani necítíte. Jen škoda, že to je jen plast, ale za tu cenu co by člověk chtěl. I tak vyvolávají hodně vzpomínek na 90ky.
Vzhledem k ceně NIC.
pekné
Tytto hodinky mám již podruhé. Baterie v těch prvních vydržela déle než 5 let, ale není vyměnitelná. Po vybití baterie končí i hodinky. Jsem s nimi velmi spokojen, jdou přesně.
Best quartz vintage watch