Měnič napětí Recenze Carspa UPS600-12 12V/230V

Recenze Carspa UPS600-12 12V/230V

Měnič Carspa UPS600-12 spojuje kompaktní provedení automobilového měniče, nabíječku a funkci automatického přepínání síť/baterie při výpadku napájení 230 VAC. Měnič je vhodný pro zálohování méně náročných spotřebičů (oběhová čerpadla, osvětlení, počítače), výstupní napětí je modifikovaná sinusovka.

Registrovaný uživatel5. října 2023

Dobrá cena a rychlé dodání!!

Plná spokojenost!!!

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

cena / kvalita

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Neutahne to co potřebují.

Už bych si to nikdy nekoupil.

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Velmi hlučný ventilátor chlazení při dobíjení baterie.

Volil bych nyní jinou značku.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Mám už za ta léta třetí v řadě,pokaždé mi sešli věkem ventilátory(hlučné)ale vzhledem k prostředí se tomu není co divit.Koupil jsem novou UPS ,ale problém byl,že stále nabíjela novou baterii(po 6 hodinách pořád nabíjela na plný výkon).Po reklamaci mi fa.Atos okamžitě UPS vyměnila za nový s tím,že zajistila dopravu zdarma.Bylo to překvapivě rychlé.Produkt a servis doporučuji.

Po zkušenostech z předchozích let - v podstatě žádné.

Produkt doporučuji - malý,jednoduchý na obsluhu(téměř žádnou nepotřebuje),dlouhá životnost(přežije v pohodě dvě 44Ah baterie).

Registrovaný uživatel16. října 2022

Při zkoušce obstál ale jinak ještě jsme ho nepouživaly

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

Přehledné ovládání, dostačující výkon pro zálohu kotle a čerpadla.