Xiaomi Redmi Note 10 byl přidán do porovnávání
Chytré hodinky Recenze Carneo Artemis HR+

Recenze Carneo Artemis HR+

Moderní fitness hodinky Carneo Artemis HR+ disponují Amoled displejem, který lze aktivovat pouhým otočením ruky. Umožňují měření krevního tlaku, okysličení krve, srdečního tepu, ujeté vzdálenosti, monitorování spálených kalorií či kvality spánku. Mají certifikaci IP67, kdy jsou odolné vůči vodě a prachu. Hodinky s podporou technologie Bluetooth jsou kompatibilní s operačním systémem iOS a Android.

josef26. listopadu 2024

funkce odpovídají popisu v češtině aplikace, hodinky a návod hovorů jde vyřídit dobře přes hodinky zvládnou pracovní týden na nabití dohled zdravotního stavu budík fajn a příjemně budí

užitečné funkce za přijatelnou cenu

Varianta černé
Registrovaný uživatel21. listopadu 2024

vyřizování hovorů jednoduše přes hodinky vydrží 5 dní na jedno nabití hledání telefonu podporuje STRAVA aplikaci, mám svůj placený přístup hodně funkcí pro dohled zdravotního stavu, taky připomínka pitného režimu fajn provedení a design a ciferníky umí i vlastní příjemně se nosí apka česky i slovensky atd. budík se mi zamlouvá, předpověď počasí v této době též

Pěkný a funkce se mi líbí. Všechno sedí. Na nabití mi vydrží třikrát déle než telefon. Aplikace Carneo se páruje vcelku rychle a bez problémů. Plusem je integrovaná čeština i slovenština.

pavel20. listopadu 2024

hovory přes hodinky, notifikace displej dobře reaguje odolný, nepoškrábatelný na ruce lehké spousta funkcí aplikace v češtině, hodinky taky

určitě dobré funkce za přijatelnou cenu, design jedině plus. Vše v češtině, funkční, bez prodlev.

Helik19. listopadu 2024

fitness funkce cena lehké rychle reagují na dotek

funkční, skvěle se používají, velmi dobrá cena