Skládací

Nosič Carface e-Scorpion 2 pro 2 elektrokola je podle recenzí vhodný pro přepravu větších elektrokol, včetně modelů s průměrem 29 palců. Uživatelé oceňují jeho skladnost, zamykací mechanismus a příznivý poměr ceny a výkonu. Produkt se jeví jako spolehlivý a praktický pro každodenní použití.
Skládací
Dlouho jsem přemýšlel a nakonec jsem pořídil tento a udělal jsem dobře. Poměr, cena = super. Na 2 elektrokola (průměr kol 29") krásně sedí v lyžinách a perfektně drží. Jednoduché na rozložení i na složení a nezabírá místo v garáži ani v kufru auta. Doporučuji.
středový aretační držák kol, max. velikosti kol, klipy uchycení-př.kolo 2x,
po pečlivém výběru cena/výkon pro naše velká 29 e-kola jsem velice spokojen a plní to co 2x dražší značky
zatím jsem ho jen rozbalil
Zatím perfektní, nemám výhrady, vyhovují mi sklopné části k umístění kola, nosič je tak skladný. Perfektně sedí o na větší průměry kol, i elektrokola.
Takový nosic jsem chtěl, neboť ebike 29 je větší a do ostatních nosičů se vešel s obtížemi. I uchycení 2 kol je díky centrálním držáku bez problémů.
Skladný na kolečkách vypadá bytelně . Vše zamykací 2 elektrokola váhově ok
Zatím spokojenost a dobrá cena . Dodání také ok.