Nosič kol Recenze Carface CF195914EFA pro 4 kola

Recenze Carface CF195914EFA pro 4 kola

Nosič Vision 4 je určen k přepravě 4 jízdních kol. Spolehlivý nosič na tažné zařízení ve stylovém designu. Nosič je vybaven světly s 5-ti funkcemi včetně zpětné světla a mlhového světla a 13-ti kolíkovou zástrčkou. Namontujete jej na jakékoliv tažné zařízení a poskytuje nosnost až 60 kg.

4 recenze

Registrovaný uživatel23. května 2025

robustnost, kapacita 4 kola, skladnost má sice jiný typ uchycení, než třeba Thule, ale uchycení je otázkou chvíle a pevně drží na kouli nastavitelné držáky kol (výškově i otočně), dobrá rozteč pro umístění kol nelaborujete s nějakými hrazdami, které musíte protahovat skrze rámy kol

trochu hůře se někdy dává 3.kolo (závisí podle typu kola) lankový zámek nebudí úplně důvěru

Koupeno pro občasné použití a dle rad na bikeforum.cz, pro použití párkrát do roka jsem nechtěl dávat za nosič víc než 10 tisíc, přesto jsem chtěl nosič, který bude pevně držet, bude kvalitní a pár kompromisů jsem ochoten akceptovat (jiný typ upínání, lankový zámek).

Registrovaný uživatel17. července 2023

Všetko podľa predstáv.